Most comfortable knit dress ever

Posted on 2 min read

Most comfortable knit dress

Heippa, ihana taas päästä kirjoittaaan blogia. Muutama päivä sitten aamulla oli aivan täydellinen aamuaurinko ja sain ihania kuvia asustani. Tänä syksynä on ollut niin ihanan lämmin ilma että kaapista ei ole heti tarvinnut kaivaa niitä paksuimpia neuleita ja toppatakkeja. Olenkin rakastanut käyttää kaikkia pehmeitä neuleita syystakkien kanssa ja neulemekkoja. Eniten käytössäni on kuitenkin ollut tämä reilu kuukauisi sitten Mangosta ostamani mekko, olen täysin rakastunut tähän mekkoon. Mekko on erittäin mukava päällä ja ihanan värinen joten ei ihme että joka kerta kun en ole keksinyt mitä laittaisin päälle olen lopulta valinnut neulemekon. Neulemekot ovat omassa syysvaatekaapissani keskeinen vaatekappale, niitä on helppo ja vaivaton yhdistellä niin arki kuin työpukeutumiseen. Mekko on oiva valinta päivinä jolloin ei tiedä minkä alaosan yhdistäisi mihinkin asuun. Asuteilla mekosta saa tehtyä juhlavamman tai arkisemman. itse yhdistin neulmekon pariksi mustat juhlavammat asuteet mutta vaihtamalla laukun isompaan ja sujauttamalla jalkaan matalapohjaiset kengät asu on jo astetta rennompi.

Toivottavasti teillä on ihana viikonloppu tulossa.

Ps. lähiaikoina blogin puolelle on tulossa uusia juttuja, joten pysykää kuulolla

Photos: Sara Susanna / Edit by me

Hey, happy to see you here. Finally got time to do some blog stuff this week, Few days ago it was perfect morning sunlight and got some amazing photos of my outfit. This past fall has been really warm which means that I haven’t needed to get my big knit and winter coat out yet. Instead I have loved using knit sweaters with lighter jackets and knit dresses. Item that I have been using most this past fall has been this knit dress from Mango that i bought about month ago. This dress i so comfortable and has the perfect color. Knit dress is one of my fall wardrobe essentials and I could not be happier about this dress. It is funny how one piece of clothing can make me so happy. Knit dresses are really versatile, they are easy to adjust for work and for free time. I styled this dress to look more appropriate for work but changing the bag to bigger tote bag and heel to flats makes it more comfy.

I hope you have a good day and have a wonderful weekend ahead.

PS. in the weekend something exiting is happening, stay tuned

Knit dress – Mango / Coat – “Tailored” / Shoes – Mango / Bag – Myenna

XOXO Viivi

Subscribe so you don’t miss a post

Sign up with your email address to receive news and updates!

Previous
My 5 favourite fashion trends fall/winter 2018
Most comfortable knit dress ever