Styling: Pleated skirt

Posted on 0 Comments 1 min read

Styling pleated pink skirt

The pleated skirt has been one of the hot trends of the current summer, and it continues to be top trend also in this fall. However, the pleated skirt is also a classic, which comes up again and again. The classic piece is the most versatile in black or brown color, but I really fell in love with this pink color in the summer. The skirt is really girlish, but by combining different clothes, the skirt can be emphasized or alternatively turned down. I wanted to combine the skirt with a feminine high heel and color red. This Summer outfit also works on the office when combined with a blazer.

FIN: Vekkihame on ollut yksi kuluvan kesän kuumista trendeistä ja se jatkaa myös nyt syksyllä trendien harjalla. Vekkihame on kuitenkin myös klassikko, joka nousee aina uudelleen ja uudelleen pinnalle. Klassikko on monikäyttöisin mustana tai ruskeana, mutta itse ihastuin tähän vaaleanpunaiseen väriin kesällä. Hame on todella tyttömäinen, mutta yhdistelemällä eri vaatteiden kanssa hametta voi korostaa tai vaihtoehtoisesti hillitä. Itse halusin yhdistää hameen naisellisesti korkokenkien ja punaisen kanssa. Kesäinen asu joka toimii myös rentoina toimistopäivinä jakun kanssa.

Top – Zara / Skirt – Zara / Bag – Michael Kors / Shoes – Zara

XOXO Viivi

Subscribe so you don’t miss a post

Sign up with your email address to receive news and updates!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

Previous
White dress and favorite summer shoes
Styling: Pleated skirt