April/May Wish List

Posted on 0 Comments 2 min read
Spring means that lighter colours are taking over again. The more closer to summer we get the more I see myself wearing white colour. White as a colour is something that I wear all around the year, but even more the warmer the weather gets. I have also been loving all skirts and dresses lately. Last weeks I did some online window shopping and I saw a lot of pretty dresses and outfits that were black and white.

One piece that really spoke to me was this beautiful black and white dress from Monki. I don’t really buy anything from there because the style is not for me, but this item is so beautiful. And of course, now there is perfect weather to wear sneakers with dress to create a casual outfit. I usually wear a white sneakers, but with a pair of classic Adidas sneakers, you can not go wrong. Another trend or pattern that I have seen a lot of lately is polka dots which is one of my favourites. I own a few polka dots items, so I’m not going to buy any more of that design, but I thought to include them here. Polka dot items are perfect during summer. Imagine white camisole top, black and white polka dot skirt and sneakers, that is an outfit that I would definitely wear.

Do you like black and white polka dots or not?

Fin: Kevät tarkoittaa, että vaaleammat värit ottavat vallan. Mitä lähemmäksi mennään kesää, sitä enemmän näen itseni käyttävän valkoista. Valkoinen on väri jota käytän ympäri vuoden, mutta tämä korostuu mitä lämpimäksi sää muuttuu. Olen myös rakastanut käyttää kaikkia hameita ja mekkoja viime aikoina. Parina viime viikon aikana kun tein online-ikkunaostoksia, näin paljon kauniita mekkoja ja asuja, jotka olivat mustavalkoisia.

Yksi vaate, joka todella puhui minulle, oli tämä Monkin kaunis mustavalkoinen mekko. En yleensä osta Monkista mitään, koska tyyli ei ole itselleni sopiva, mutta pakko myöntää että tämä mekko on niin kaunis. Ja tietenkin, nyt on täydellinen sää pukeutua lenkkareihin ja mekkoon. Käytän yleensä valkoisia lenkkareita, mutta klassisten Adidas-lenkkareiden kanssa ei voi mennä pieleen koskaan. Yksi trendi, tai kuosi jonka olen viime aikoina nähnyt paljon, on pallokuosi. Se on yksi suosikki kuoseistani. Minulla on muutamia pallokuosisia vaatteita, joten minun ei tarvitse ostaa enää uusia. Ajattelin kuitenkin sisällyttää ne tänne koska ne ovat täydellisiä kesällä. Kuvittele valkoinen camisole-toppi, mustavalkoinen hame ja valkoiset tennarit, se on asu jota varmasti käyttäisin.

Tykkäätkö sinä mustavalkoisesta pallokuosista?

XOXO Viivi

Subscribe so you don’t miss a post

Sign up with your email address to receive news and updates!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

Previous
How to stay stylish: the best tip
April/May Wish List