Check coat

Check coat

Ruututakki-12.jpg

Hey, the weather is already so cold that you can not go outside without a coat. I have gotten all winter coat out from a closet. Last year I bought this beautiful coat at sale price from Nakd, but I did not have time to use it that much as I could have wanted. Now it is perfect weather wear this coat. This coat feels so soft at the inside and looks fabulous outside. Excellent cut and clean line of this coat make every outfit more chic. I love wearing a light pink blouse and my favorite black pants with this coat.

As I was wearing this blouse, I noticed it got stuck to my body really much, and then I remembered a tip that someone gives me a few years ago. Sometimes when you wear a lot of clothes on top off your shirts, especially if they are made from polyester they get wrinkly. Polyester is especially fabric that gets have fab because the fiber get electricity and stick to your body. My tip for this, if you don't have any special anti-static spay with you, you can just use your hairspray instead. Just spay it under your clothes, and they don't get stick to your body anymore. This works for a little file but not a whole day.

I hope you have a good day!

Photos: Iida Kulhua Photgraphy/ Edited by me

Ruututakki-15.jpg

Heissan, sää on jo niin kylmä että ilma takkia ei pysty olemaan ulkona hetkeäkään. Olen kaivannut jo kaikki talvitakkkini kaapista ja silmiini osui yksi suosikeistani, takki jonka ostin viime vuonna alennusmyynnistä Nakd sivulta. Viime keväänä en ehtinyt käyttää takkia kuitenkaan niin paljon kuin olisin halunnut, mutta nyt siihen on täydellinen tilaisuus ja sopiva sää. Ruututakki tuntuu sisältä ihanan pehmeältä ja silkkiseltä sekä näyttää upealta ulkopuolelta. Upea leikkaus ja selkeät linjat tekevät asusta huolitellumman näköisen. Minusta on ihana yhdistää vaaleanpunainen paita ja mustat suosikki housuni takin kanssi sillä sävyt sointuvat toisiinsa täydellisesti.

Päivän mittaan kun käytin paitaa huomasin kuitenkin että se tarttui ikävästi ihooni kiinni. Muistin kuitenkin että joskun aikoinaan sain hyvän vinkin miten nopeasti ratkaista tämän ongelman ilman mitää erityisiä aineita ja muita tuotteita. Ainut mitä tarvitaan on huislakka, suihkuttamalla hiuslakkaa kevyesti paidan alle sähköisyys vähenee huomattavasti. Hiuslakan teho ei kuitenkaan kestä koko päivää, mutta toimii kun tarvittaessa.

Toivottavasti teillä on ihana päivä!

Ruututakki-3.jpg
Ruututakki-24.jpg
Ruututakki-27.jpg
Ruututakki-18.jpg
Ruututakki-23.jpg
Ruututakki-30.jpg

Coat - Nakd / Shirt - GinaTricot / Trousers - Seppälä / Shoes - Mango / Bag - Anna Field