October wish list

October wish list

Heissan, kuukausi on vierähtänyt ja olisi aika uuden toivomuslistan. Tässä kuussa olen rakastunut punaiseen ja kaikkeen pehmeään. Mitä enemmän talvea kohti mennään, sitä enemmän kaipaan lämpimiä ja mukavia vaatteita. En voisi elää syksyllä/talvella ilman tekoturkis takkia tai lämmintä neuletta. Pyöriessäni nettikaupoissa törmäsin sattumalta H&M sivuilla heidän mallistoonsa jossa on vähän kalliimpia tuotteita paremmalla laadulla, olin ihan yllättynyt. Joko kyseinen mallisto on uusi tai sitten se on mennyt minulta ihan kokonaan ohi. Mallistossa oli monia ihania vaatteia, mutta suosikkini oli valkoinen solmittava silkkipaita. Zaran sivuilta löytyy aina kaikkia ihania tuotteita eikä tämä kuukausi ole poikkeus, punainen tekomokkanahkeinen takki syyskeleillä näyttäisi ihanalta koko mustan asun kanssa. Toinen ihanuus jota olen jo pidemmän aikaan katsellut on vaalea tekoturkistakki, en vain ole vielä raaskinut ostaa sitä koska kaapissani on jo niin monta karvatakkia. Syksy on neuleiden aikaa ja monissa kaupoissa on mitä ihanimpia vaihtoehtoja, lyhyitä, pitkiä ja pörröisiä. Jokaiselle löytyy varmasti omansa. Omat suosikkini tässä kuussa ovat ehdottomasti Ted Bakerin neule jossa näyttävät yksityiskohdat sekä Zaran beige neule jossa hihoissa rusetit. Molemmat sopivat hyvin melkein minkä vaan vaatteen kanssa. Mitkä ovat sinun tämän kuukauden suosikit?

Hi, one month has gone, and it's time for a new wish list. This month I have fallen in love with all the red and soft things. The more we go towards the winter, the more I crave for warm and comfortable clothes. In the autumn/winter I could not live without faux fur coats or warm knits. When I did some online shopping this month, I came across the H & M website for their collection, which has a bit more expensive products with better quality, it was just overwhelming. Either this collection is new, or then it just went unnoticed by me- that collection had many lovely clothes, but my favorite was a white silk shirt with tie detail. Zara side always has all the beautiful looks and this month is no exception, a red suede coat would look lovely with the all black outfit, it would bring the coat out more. Another item which I have watched for a long time is a light faux fur coat, I just do not have the heart to buy it jet because my closet has many fur coats already. Autumn is the time of knits, and many stores have the most beautiful options with different material and length. Everyone will find theirs. My favorites this month are Ted Baker's knit with spectacular details or Zara´s beige knit with sleeve ribbons. Both are well-suited with almost everything. What are your favorites from this month?

October wish list.jpg