White shirt and vest dress

White shirt and vest dress

Paita ja liivi-4.jpg

Hey,

A new week and new plans. The weather is already getting colder, but there are still a few pictures left over when the weather was warmer. This fall, I'm really in love with vest dresses and vests. This dark blue vest dress from Zara is super beautiful, and the golden button details make a nice addition. The best part of the vests is that they are comfortable to wear and easy to combine to different outfits. When combining with different pieces, you can create different outfits. White shirt and straight trousers are an office classic, but combined with vest makes the outfit more creative. Black and simple accessories make the outfit combined together. Just changing the shirt color to black or the shirt to knit sweater is one option to make different a outfit.

Paita ja liivi-8.jpg

Heissan,

Uusi viikko ja uudet suunnitelmat. Sää on jo kylmenemässä, mutta vielä on muutama kuva jäljellä ajalta jolloin sää oli lämpimämpi. Tänä syksynä olen todella rakastunut liivimekkoihin ja liiveihin. Tämä tummansininen liivimekko Zarasta on super kaunis ja kultaiset napit ovat kiva yksityiskohta lisää. Liivimekkojen paras puoli on se että ne ovat todella mukavia ja helppoja yhdistää eri asuihin. Yhdistelemällä eri vaatteiden kanssa pystyy luomaan täysin erilaisia asukokonaisuuksia. Valkoinen kauluspaita ja suorat housut ovat toimisto klassikko, mutta yhdistettynä liivimekkoon asusta syntyy luovempi asukokonaisuus. Mustat ja hillityt asusteet viimeistelevät asukokonaisuuden yhtenäisemmäksi.

Paita ja liivi-6.jpg
Paita ja liivi-12.jpg
Paita ja liivi-9.jpg
Paita ja liivi-11.jpg
Paita ja liivi-10.jpg

Vest dress - Zara / Shirt - YourFace / Pants - Zara / Shoes - Mango / Bag - Zara

Have a beautiful and inspirational week everyone! /

Ihanaa ja inspiroivaa alkuviikkoa kaikille!