November wish list

November wish list

Heissan, viimeinen päivä marraskuuta menossa ja sehän tarkoittaa että on aika julkaista tämän kuukauden toivelista. Marraskuu oli alkuun mitä masentavin sään puolesta, mutta viime viikkoina aurinko on näyttäynyt ja ilmojen kirkastuttua myös mielikin on vähän piristynyt. Marraskuun harmaus on myös heijastunut pukeutumiseen. Inspiroiduin tässä kuussa paljon eri harmaan sävyistä ja niiden yhdistämisestä eri tavalla mustan tai valkoisen kanssa luoden mielenkiintoisia asukokonaisuuksia. Olen pitkään jo haaveillut täysin harmaasta housupuvusta, mutta en ole vielä uskaltanut ostaa sellaista. Ajatus kokoharmaasta asusta tuntuu hieman tylsältä ja vanhahtavalta mutta oikealla stailauksella kokonaisuus voisi olla erittäin toimiva ja tyylikäs. Yksi vaihtoehto jota olen tutkaillut on Zaran housupuku joka on leikkauksiltaan vähän trendikkäämpi tuoden kontrastia harmaaseen väriin.

Toinen suuri inspiraation aihe tässä kuussa on ollu lähestyvä joulu ja vallitseva juhlasesonki. Olen innoissani penkonut kaappejani sekä kierrellyt kauppoja hakien inspiraatiota juhlapukeutumiseen. Ilman ostoksia en kyllä tällä kertaa päässyt pois kaupoista. Mukaan tarttui kaikkea ihanaa joita tulen myöhemmin myös tänne blogin puolelle esitttelemään. Kokosin kuvaan muutaman vaatteen ja asusteen jotka ovat super kauniita plus inspiroivat sopivasti juhla pukeutumista sekä olisivat omaan vaatekaappiini täydellisesti sopivia kappaleita. Ted Baker on luottomerkkini juhla vaatteiden suhteen, eikä tämä sesonki ole poikkeus. Oi kuinka ihania mekkoja ja asusteita heillä on taas tänäkin talvena. Jos et usko käy kurkkaamassa. Toivon että budjettini olisi rajaton, sillä tietäisin mihin sen käyttäisin. Toisaalta edullisempi vaihtoehto kuten Doratha Perking paljetti mekko olisi täydellinen esimerkiksi uuden vuoden juhliin

Toivottavasti saitte inspiraatiota ja ihanaa viikonloppua kaikille.

Hello, it´s the last day of November, and that means it's time to publish this month's wish list. This month started with the most depressing weather but during the last week the weather has gotten better, and we are also seeing the sunlight. November gloomy weather has also influenced my outfits. I have gained so much inspiration from the grey color. I have been combining it with black and white to create a more exciting outfit. For a long time I have been dreaming of a full grey suit, but I have not yet dared to buy it. The idea of grey suit feels kinda dull. Combining it with the right accessories, the whole outfit might work really well and be stylish. One option what I have been eyeing for a while now is Zara´s pantsuit which has a little more trendy cut to bring contrast to it.

Another big inspiration this month has been the approaching Christmas and the on going holiday season. I've been excitedly going throw my wardrobe and wondering in a shop to seek inspiration for the festive outfits. I did not get out of stores this time without buying something. I'm going to do a blog post about them later. For the picture I selected few garments and accessories that are super beautiful plus they inspire and they would be perfect for my own wardrobe. Ted Baker is my go-to brand for coctail clothing and this season is no exception. Oh, how beautiful dresses and accessories they have again this winter. If you don´t believe me, go check it out. I wish my budget was unlimited because I´d know exactly where to use it. On the other hand, cheaper brands like Dorothy Perkings also has such an amazing dresses this year. The pink ombre dress would be perfect for new years eve party.

Hope you got some inspiration and I hope you will have a wonderful weekend.

November wish list 1.jpg