Suit up - dressing up or down

Dressing black suit up

Mustatakki-8.jpg

Hello, täällä taas!

Viime postauksesta on ehtinyt vierähtää jo tovi, mutta nyt alkaa kiireet vähän helpottaa joten aikaa blogin parissa puuhailullekin enemmän. En voi uskoa kuinka nopeasti aika vierähtää, ihan kohta ollaan jo joulukuussa ja jouluunkin on jo alle kuukausi. Samaan aikaan kun kiireet vähenee on joulun fiilistely lisääntynyt, hihii. Olen niin innoissani tulevasta joulusta. Onko siellä muita joulu intoilijoita?

Lähestyvä joulu ja vuoden vaihde tarkoittaa pikkujouluja ja aikaa kaikille pienille sekä suuremmille juhlille. Pikkujoulu kausi on siis täällä vihdoinkin. Tämä tuo esille joka vuosi saman ongelman, mitä laittaa päälle juhliin. Tästä on tulossa muutaman päivän päästä erikseen postausta enemmän, jossa kerron vinkkejä pikkujoulu pukeutumiseen sekä näytän omat suosikki asuni.

Yksi oiva vaihtoehto juhliin on klassinen musta puku. Housupuku on työpukeutumiseen keskeisimpiä vaatekappaleita ja sopeutuu moneen tilaisuuteen. Housupuku valkoisella kaulus paidalla ja hillityllä meikillä toimii toimistossa päivällä. Iltaan sopivaksi asu muuttu kenkiä vaihtamalla, lisäämällä punaista huulipunaa, hiukset auki sekä laittamall näyttävät korut. Tämä toimii myös tilanteissa kun ei ole aikaa käydä kotona töiden jälkeen tai juhlat yllättävät nopealla varoitus ajalla. Itse toin housupukuun juhlavuutta tummanpunaisilla huulilla ja korkokengillä, sekä valitsemalla juhlavamman blazerin jossa satiinikaulukset. Asu on klassisuudessaan mielestäni todella tyylikäs.

Toivotavasti teillä on ollu hyvä viikko ja kertokaa kommenteissa oma luottoasunne juhliin kuin juhliin. Ihanaa illan jatkoa kaikille.

Mustatakki-4.jpg

Hello again. It has been a long time since I last posted something but now I´ve had little bit more time to focus on this blog more than before.

I can not believe how fast the time has been flying, it is almost Christmas. Under month till Christmas Now that I´m not so busy anymore I have had time to start preparing for Christmas and because the holiday season is already here it also means that it is time for all these little parties and pre-Christmas celebrations. It is the same dilemma every year what to wear, but later I am going to publish a post relating to pre-Christmas and holiday season clothes.

One outfit option from holiday season is a black pantsuit. The black suit is office necessity, and it is suitable to almost every situation. Black suit combined with a white shirt and neutral makeup is a more calmed option to wear during the day. Transforming the outfit to the evening is super easy, red lipstick, change to high heels, and ad some jewelry. It is a perfect option when you don't have time to change outfit at home or when suddenly a party invitation arrives. I did dress this suit up, by adding more dark red lipstick and my favorite heels. My blazer was also really festive already with its satin collars. Dressing black suit up or down is super easy with the right accessories.

I hope you have a nice evening!

Mustatakki-12.jpg
Mustatakki-10.jpg
Mustatakki-9.jpg
Mustatakki-13.jpg

Coat - Zara / Blazer - H&M / Pants - Zara / Blouse - Zara/ Shoes - Mango