3 holiday outfits

3 Holiday outfits

Heissan rakkaat lukijat. Joulukuu on täällä ja sehän tarkoittaa että pikkujoulu sesonki on kaikkein kuumimmillaan, eikä jouluun ja uuteen vuoteen ole enää kovin kauaa. Ajattelin että mikä sen parempaa kuin tarjota teille vähän vinkkejä juhlapukeutumiseen ja esitellä omat juhlakauden suosikki asuni eri tilaisuuksiin.

Asun pohdinta tulee aina lähteä juhlan luonteesta, talvi häihin tai ravintola illalliselle ei voi pukeutua samalla tavalla. Kun juhlan luonne tai se mihin juhlien järjesteäjä toivoo vieraiden pukeutuvan on selvillä, voi alkaa pohtimaan mikä olisi itselle sopiva vaihtoehto. Monesti oma tyyli ja se missä viihtyy ohjaavat vaate valintoja, mutta talven juhlissa on muutamia aina toimivia valintoja.

Talven juhlakauden trendejä ovat aina vuodesta toiseen erilaiset valoa kauniisti heijastavat kankaat, kuten sametti ja satiini sekä tietysti glitteri/paljetti vaatteet. Musta klassikko ja varma värivalinta niin pikkumustassa mekossa kuin huosupuvussa. Tänä vuonna pikkumustaa haastavat kuitenkin jalokivi värit; kaunis tummanvihreä ja joka vuotinen kestosuosikki punainen sen eri sävyissä. Musta väri tuo kauniisti esille erilaiset kimaltavat yksityiskohdat, jos haluaa pitää asun yksinkertaisena mutta panostaa koruihin ja asusteisiin, Juhlien asukokonaisuuden viimeistelee asuun sopivat kengät, laukku, juhlameikki sekä tietysti iloinen juhlamieli. Kylmällä säällä talvella myös lämmin takki ja vaihtokengät ovat ehdoton pakko, jos joutuu kulkemaan ulkona jonkun aikaa. Takki kannattaa olla myös mahdollisimman pitkä sillä näin se suojaa jalkoja tuulelta ja kylmältä ilmalta.

Hello, my loving readers. December is here and it means that the Christmas party season is now it hottest. Christmas and New Year are no longer far away. Today I will give you some tips for dressing up during holiday season and I will show you my own favorite outfit. When dressing for parties during the holiday season, everything starts from the invitation and the nature of the occasion. Dressing to winter wedding is entirely different than choosing the outfit for a Christmas dinner. Most of times your own style and the pieces that you are comfortable in are shows the way, but there are some bulletproof options .

During winter time trends that pop up over and over again are fabrics that are reflecting the light beautifully such as velvet, satin and of course all the glittery things. Black is always a super classic option in dresses or in a pantsuit, but this year there are gemstone colors that are also super trendy like deep bright green and red (as every Christmas). Black brings out all the bright and shiny details really beautifully. So if you want to keep the outfit simple, little black dress with silver/golden jewelry are really nice combination. The festive outfit is not complete without appropriate shoes, evening bag and festive make-up, they give the final touch. During the cold time, it is also crucial to take a warm and long coat if you need to walk or stay outside for a longer period.

OUTFIT option 1: THe dress

Paljettimekko-6.jpg

Pikkujoulut, uuden vuoden juhlat tai coctail kutsut, juhlilla ei niin väliä sillä paljetti mekko on takuuvarma asuvalinta joka toimii lähes joka tilanteessa. Olen täysin mekko ihmisiä. Aina jos on juhlat laitan kaikkein mieluiten jonkun ihanan mekon päälle. Itse tykästyin loputtoman paljon tähän Zaran paljetti mekkoon. Malli sopivan väljä joka kompensoi helman lyhyyttä ja eikä ole niin armoton ruokailun suhteen. Asukokonaisuuden viimeistelee mustat sukkahousut ja asuun sopiva laukku. Paljettimekko ei tarvitse kaverikseen näyttäviä koruja.

Christmas parties, New Year's party or cocktail party, it doesn´t matter what the occasion is because the sequins dress is a guaranteed choice that works almost everywhere. If there is a party, I most preferably would love to wear some lovely dress. In fact, I got this really nice Zara`s dress few weeks ago. The model is so comfortable, it is a little bit lose than what I normally wear but it compliments the shortness of the dress really well. I finished the outfit with black stockings and suitable evening bag. Really shiny dress doesn´t need any jewelry with it.

Paljettimekko-7.jpg
Paljettimekko-5.jpg
Paljettimekko-8.jpg

Dress - Zara / Stockings - Wolford / Bag - Myenna / Shoes - Mango

Outfit Option 2: Classic pant suit

Pikkujoulu housupuku-2.jpg

Niille jotka eivät viihdy mekoissa on housupuku täydellinen vaihtoehto, vaikka ravintolaan tai coctail kutsuille. Housupuvusta saa juhlavan kiinnittämällä huomiota materiaali valintoihin, asusteisiin ja meikkiin. Myös paidan materiaali vaikuttaa asukokonaisuuteen juhlavuuteen. Jos asusta haluaa todella näyttävän voi paidaksi valita paljetti version. Koko asun ilme muuttuu paljon sen myötä millainen meikki ja kampaus on. Esittelin asun jo tarkemmin aikaisemmassa postauksessa, jonka voi käydä lukemassa täältä. Itse suosin klassista mustaa pukua ja punaisia huulia, jotka tuovat asuun juhlavuutta.

For those who do not enjoy wearing a dress to any occasion, there is a pantsuit which is the perfect choice for restaurant or cocktail invitations. The trouser gets festive by paying attention to material options, accessories, and make-up. Also, the shirt's material affects a lot to the full outfit. The look of the whole outfit changes a lot depending on what kind of makeup you have on. I wrote more about this outfit in the earlier post which you can read here. I personally prefer a classic black suit and red lips that gives the outfit more festivity.

Pikkujoulu housupuku-5.jpg
Pikkujoulu housupuku-6.jpg
Pikkujoulu housupuku-4.jpg

Blazer - H&M / Trousers - Zara / Top - Zara

OUtfit option 3: PENCIL skirt with lace

Pikkujoulu pitsipaita.jpg
Pikkujoulu pitsipaita-2.jpg

Kun kaipaat jotain ei niin juhlavaa illalliskutuille tai drinkeille töiden jälkeen, kynähameen yhdistäminen juhlavaan paitaan toimii täydellisesti. Itse rakastan käyttää pitsiä ja Zaran pitsiset paidat ovat niin ihania. Täytyy jopa myöntää että minulla on niitä muutama eri väreissä. Ne tuovat asuun kuin asuun juhlavuutta mutta on helppo yhdistää niin farkkujen ja blazerin pariksi kuin juhlavaammin hameen kanssa. Viininpunainen sävy tuo asuun hieman joulun henkeä. Toisiinsa sopivalla asusteilla ja koruilla asusta muodostuu yhtenäinen kokonaisuus.

When you want something not so festive for a restaurant to have dinner or to have some drink after work, the pencil skirt combined with a festive shirt works perfectly. I love wearing lace, and Zara´s lace shirts are just perfect. I even have to admit I have a couple of them in different colors. They are easy to combine with jeans and blazer or more fancifully with the skirt. The burgundy tone ads just little bit Christmas spirit to the outfit. Finish the outfit with matching jewelry and bag you great harmony combination.

Pikkujoulu pitsipaita-10.jpg
Pikkujoulu pitsipaita-6.jpg
Pikkujoulu pitsipaita-7.jpg

Shirt - Zara / Skirt - Zara / Shoes - Mango / Bag - Ted Baker / Jewelry - Thomas Sabo

Erityis kiitos suosikki hotellilleni Lilla Robertsille kuvaus lokaatiosta, ihan mahtavat joulukoristelut hotellin aulassa. Todella ihana paikka. Kommentoi mikä on sinun suosikki asusi; 1, 2 vai 3?. Itse kallistun ensimmäisen asun puoleen. Ihanaa viikon jatkoa kaikille ja iloisia juhlia.

Special thanks to my favorite hotel Lilla Roberts in Helsinki for the shooting location. They also had super pretty Christmas decorations there. Comment below what is your favorite outfit; 1,2 or 3? I might like the number 1 the most. I hope you have a great week. See you soon.