Trench vest + windy day

Trench vest + windy day

Takkiliivi-2.jpg

Hey loves, finally Sunday and time for relaxing. I had such a busy week, and I am also going to do some school and work tasks today, but it is not going to stop my plans for today. Dedicating this evening for relaxing, watching my favorite series (the Good wife or Suits) and of course eating good food. Few days ago it was such a windy day, but I decided to snap a few photos of my outfit. In fall I love wearing trench vest, it makes every outfit a little bit more interesting even when you are wearing an essential item like jeans and a shirt. Combining camel with white and black is my favorite combo. When the weather gets colder changing the shirt to knit keeps the outfit warm enough. I was also wearing my best work heels. They are also the most comfortable heels that I own. I can walk in these heels all day because they are not too high.

I hope you all have a great and relaxing Sunday!

Heissan, viimeinkin sunnuntai ja aikaa rentoutumiselle. Kulunut viikko on ollut todella kiireinen ja teen vielä tänäänkin koulu ja työtehtäviä, mutta en anna sen estää suunnitelmiani tälle illalle. Pyhitän sunnuntai iltani vain rentoutumisille suosikki sarjojeni äärellä ( The Good Wife, Suits) sekä herkulliselle ruualle. Muutama päivä sitten oli todella tuulinen päivä, mutta päätin silti käydä ottamassa muutamat kuvat asustani. Nyt syksyisin rakastan käyttää trenssiliiviä, sillä se tekee asusta kuin asusta mielenkiitoisemman, vaikka olisin pukenut vain farkut ja paidan. Yhdistettynä mustaan ja valkoiseen nude trenssiliivi on oma suosikki yhditelmäni. Ilmojen kylmetessä paidan vaihtaminen neuleeseen pitää asun tarpeeksi lämpimänä. Jalassani oli myös suosikki työkenkäni. Ne ovat myös kaikkein mukavimmat korkokengät jotka omistan, sillä ne eivät ole liian korkeat ja ovat ihanasti pehmustetut.

Toivottavasti teillä on ihana ja rentouttava sunnuntai!

Takkiliivi-5.jpg
Takkiliivi-6.jpg
Takkiliivi-3.jpg
Takkiliivi-13.jpg
Takkiliivi-7.jpg
Takkiliivi-15.jpg
Takkiliivi-14.jpg
Takkiliivi-9.jpg

Trench Vest - Zara / Shirt - Zara / Jeans - H&M / Bag - Michael Kors / Shoes - Clarks