September wish list

September: wish list

Hey loves! This month I have been dying to get all new things and renovate my closet. I am a girl who is most of the time wearing neutral and this month is not an exception. I have fallen for brown colors (with is not usually my color) and all nude shades. One item that I have been wanting about two weeks is the nude knit dress from Mango. Finally a few days ago I bought it, and I could not be happier. This month I have also been eyeing all things with animal prints. A full animal print outfit is not for me, but wearing it in accessories is an easy way to transform more bold pattern to your wardrobe. Animal print ankle boots from Zara are perfect. One of my all-time favorite brands is Ted Baker. I am regularly checking their page to see if they have something interesting new bags or clothes. So of course Ted Baker is in my wish list. I thought it would be fun to do this wish list every month so you guys could see what are my favorite items and get some inspiration also. Leave a comment what is in your wish list this month.

Heissan! Viimeisen kuukauden aikana olen himoinnut kaikkia uusia syysvaatteita ja innostunut uudistamaan vaatekaappiani. Yleensä pukeudun pelkästään neutraaleihin väreihin, eikä tämä kuukausi ole poikkeus. Olen totaallisesti rakastunut ruskeaan tänä syksynä (vaikka se ei yleensä ole värini) sekä kaikkiin eri nuden sävyihin. Yksi vaatekappale jota olin himoinnut jo reilun kaksi viikkoa, on Mangon neule mekko. Vihdoinkin pari päivää sitten ostin sen sen enkä voisi olla onnellisempi. Tämän kuukauden olen myös silmäillyt kaikkia eläinkuosisia vaatteita ja asusteita. Kokonainen asu leopardi kuosista ei ole juttuni, mutta eläinprinttiset asusteet tuo heti eloa asuun ja tekee siitä kiinnostavamman. Asusteiden kautta on aina helpompi tuota asukokonaisuuteen rohkeita kuoseja. Yksi pitkäaikeinen suosikki merkkini on Ted Baker ja käynkin säännöllisesti katsomassa heidän sivunsa jos siellä olisi jotain uusia kiinnostavia asusteita tai vaatteita. Nyt silmääni pisti mustat korkokengät, joissa oli ihana rusetti yksityiskohta. Ajattelin että olisi hauska tehdä “toivomuslista” joka kuukausi, jotta saisitte nähdä mitkä ovat kuukauden suosikki tuotteeni sekä inspiroitua. Jätä kommenttia ja kerro mitkä ovat sinun kuukauden suosikki tuotteet?

September wish list.jpg