Tweed skirt

Tweed Skirt

Ruutu blazer-6.jpg

Hello!

Summer is over which means that we are getting back to work. One of the office wardrobe basics is the white shirt. I have been looking for new one for quite a while now, but nothing doesn´t seem to be as good as my old one. This shirt is enough thick fabric but it isn´t too stiff. So if you have any good tips for me where I could find a new one, leave a comment. Basic white shirt always goes with almost everything and last month I have been loving to pair it with this tweed skirt. Tweed is now also super trendy fabric. Combining this skirt with something more simple creates good office outfit.

Heissan!

Kesä alkaa olemaan virallisesti ohi ja palailemme työpaikoille. Yksi toimiston pukeutumisen kulmakivistä on valkoinen kauluspaita. Olen jo jonkun aikaan etsinyt itselleni uutta kappaletta, mutta mikään ei tunnu samalta kuin nykyinen. Kauluspaita on tarpeeksi paksu, niin ettei siitä kuulla läpi, mutta ei ole kuitenkaan liian jäykkä. Jos tiedät hyvän paikan, mistä voisin löytää uuden, jätä ihmeessä kommenttia. Valkoinen kauluspaita menee yleensä melkein minkä kanssa vain. Viime aikoina olen rakastanut yhdistää kauluspaidan tweed hameeseen. Tweed on kaiken lisäksi tällä hetkellä super trendikäs. Tweed hameen yhdistäminen jonkun yksinkertaisemman kanssa rauhottaa asua ja tekee siitä toimisto kelpoisemman.

Ruutu blazer.jpg
Ruutu blazer-5.jpg
Ruutu blazer-2.jpg
Ruutu blazer-8.jpg

Shirt - YourFace / Skirt - Zara / Bag - Myenna / Shoes - H&M