Western vibes

WESTER VIBES

Western vibes-9.jpg

Hello,

What a busy week behind, It is already Friday and it is time for casual Friday. A few weeks ago I found this adorable dress, and I could not leave it to the shop. It is in my favorite colors in black and white and also inspired by this moment trend western. Western/cowboy outfit has been a significant trend this season, it has been all around runways (especially Albert Ferratti show was inspired by it), and now it has begun to come to high streets. Sometimes trends might be hard to transfer to an office. In office wear, trends are more easier to bring in as accessories or in little parts of an outfit( in cuts/patterns/shapes). When I find something that is more office appropriate and still trendy I need to get it. Back to this dress from GinaTricot, it is inspired by the western theme, but it is more conservative. The color and pattern make it bit more classic. This dress might not be appropriate to a more traditional office, but for casual Friday it is perfect.

Western vibes.jpg

Hei,

Oh, mikä kiireinen viikko jälleen takana. Jälleen perjantai ja aika rennommalle pukeutumisella (casual friday). Muutama viikko sitten löysin tämän ihanan mekon GinaTricosta enkä voinut jättää sitä kauppaan, kaiken lisäksi se on suosikki väreissäni, musta/valkoinen. Mekko on myös saanut inspiraatiota yhdestä tämän hetken suurimmasta trendistä cowboy teemasta. Cowboy/western on hallinnut catwalkeilla jo viime keväänä ja nyt se on siirtynyt myös ketjuliikkeiden valikoimiin. Joskus trendien yhdistäminen toimisto pukeutumiseen on haastavaa, sillä kokonainen asu trendin mukaisesti ei välttämättä ole toimistoon sopiva (riippuu työpaikasta). Yleisesti varmin valinta on tuoda trendit asusteissa tai pieninä osina, kuten kuviollisena paitana tai erilaisten leikkausten ja mallien avulla. Kun löysin tämän mekon en olisi voinut olla iloisempi, se on saanut sopivasti inspiraatiota tämän hetken trendeistä mutta mustavalkoisen ruutukuvioinnin ja pituuden ansiosta se pysyy kuitenkin toimisto kelpoisena. Vaikka asu ei ole todella konservatiivisen työpaikan vaate se on mielestäni nappi valinta rennolle perjantai päivälle.

Western vibes-4.jpg
Western vibes-3.jpg
Western vibes-8.jpg
Western vibes-13.jpg
Western vibes-14.jpg
Western vibes-16.jpg
Western vibes-18.jpg

Dress - Gina Tricoc /Belt - Gina Tricot /Bag - MYENNA /Ring - Thomas Sabo /Shoes - H&M

 

I hope you guys have great weekend! /

Toivottavasti teillä on ihana viikonloppu!

Xoxo