White coat and pearls

White coat and pearls

Valkoinen takki.jpg

Hey, loves!

Fall is finally here, yey. Time to find all the cozy knits and over the knee boots from the closet. Even the weather is still so warm I am so ready for fall. One color that I´ m keeping this season from summer is cream color, for me, it works so well all around the year. In fall it looks super chic with black and brown tones. One of the easiest outfit, when you don´t have nothing else to wear, is high waist trousers with knit sweater. Take a coat if it´s cloudy outside and you are ready to go

 

Hei!

Syksy on vihdoin, yay. Aika kaivaa pehmeät neuleet ja saappaat kaapin perältä. Vaikka sää on vielä ollutkin suhteellisen lämmin olen jo ihan valmis syysvaatteisiin. Yksi ehdoton suosikki väri, jonka pidän kesän vaatteista. on kerman valkoinen. Minulle kermanvalkoinen toimii ympärivuoden ja nyt syksyllä se näyttää erittäin tyylikkäältä mustan ja ruskean eri sävyjen kanssa. Yksi helpoimmista syksyn asuista on yhdistää korkeavyötäröiset housut neuleeseen ja selkeä linjaiseen takkiin, joka tuo asuun ryhtiä.

Valkoinen takki-9.jpg
Valkoinen takki-3.jpg
Valkoinen takki-2.jpg
Valkoinen takki-14.jpg
Valkoinen takki-6.jpg
Valkoinen takki-13.jpg
Valkoinen takki-15.jpg

Coat - Zara / Sweater - Zara / Pants - Seppälä / Bag - Zara / Shoes - Aldo