New year, same old me

New year, same old me and Day OFF Work

Musta takki  (1).jpg

Heissan rakkaat lukijat. Taas on vierähtänyt hetki siitä kun viimeksi kirjoittelin tänne blogin puolelle. Osittain se on johtunut ajan puutteesta ja osittain luovasta kriisistä. En kuitenkaan halua tehdä tästä itselleni pakollista lisä työtä jos ei ole ideoita ja ajatuksia joita kirjoittaa, sillä koen että pakottamalla ei mitään loistavaa synny. Haluan pitää blogini paikkana josta itse nautin ja jossa te lukijat pääsette lukemaa mielenkiitoista ja inspiroivaa sisältöä mielummin harvemmin kuin tylsiä juttuja useammin.

Vuosi on tässä ehtinyt myös vaihtua. Uudessa vuodessa on aina jotain niin ihanaa ja puhdistavaa, tuntuu kuin edessä on 365 uutta sivua elämän kirjassa, jotka ovat valmiita kirjoitettavaksi. On aika tehdä suunnitelmia uudelle vuodelle ja tarkistaa oman elämän tavoitteita ja elämäntapoja. Kuten uuden vuoden lupaukseni tällä vuodelleni oli, että aion keskittyä tulevana vuonna enemmäön itseeni ja omaan hyvinvointii, ystäviini ja harrastuksiin enkä stressata niin paljon kaikista töistä/koulusta/blogista. Siksi myös osittain pyrin kirjoittamaan tänne silloin kun hyvältä tuntuu.

Nyt on kuitenkin hyvä hetki ottaa vielä vilkaisu viime vuotteen (vähän myöhässä mutta olkoon) sillä koneelle oli viel jäänyt yhdet kuvat muutama viikko ennen joulua, kun maa ei vielä ollut valkoisenaan lumesta. Joskus on päiviä kuin haluaa pukeuta rennosti eikä niin paljon miettiä mitä laittaa päällä. Näinä päivinä turvaudun omiin turvavaatteisiin kuten neuleeseen ja mukaviin housuihin. Yksi vaatekaappini keskeisimmsitä kappaleista onkin harmaa cashmirneule jota rakastan pitää talvella. Se on l’ämmin mutta ei kutita eikä hiosta. Täydellinen asukokonaisuus brunnisslle tai kävelylle kaupungille syntyy kun lisää väreihin sopiva takin ja kipparihatun lisäämään mielenkitoisen yksityiskohdan asuun.

Toivottavsti teillä kaikilla on ihana viikko!

Musta takki  (8).jpg

Hi dear readers. Again, a moment has passed since the last time I wrote here. This is partly due to a lack of time, and partly due to a creative crisis I have been going through. I don't want to make this blog just another thing to stress about. I feel like if I don´t have any exciting ideas or thoughts to write, I won't write anything. I want to keep my blog as a place where I enjoy and where you; my dear readers can get to read more exciting and inspiring content not so often than more boring stuff more often.

The year has also changed here. In the new year, there is always something so beautiful and cleansing about it. The feeling like there are 365 new pages in the book of life that are just ready to be written on them. It is time to make plans for the new year and time to check your own habits and costumes. Like my new year's promise this year, I am going to concentrate this year more on myself and my own well-being, friends, and hobbies. I won´t stress so much about all the work/school/ blog. That is why I also try to write here partly when I feel inspired.

However, it is a good idea to take a look at last year (a bit late but so what) because there were few images left on my computer a few weeks before Christmas when the country wasn't white from the snow like it is now. Sometimes there are days to want to dress casually and not to think so much what to wear. These days, I wear my own safety clothing such as knit and comfortable pants. One of the most critical pieces of my wardrobe is the gray cashmere knit I love to keep in the winter. It is warm, but it doesn't tickle. The perfect outfit for brunch or a walk to the city comes together when you add a matching coat and skipper hat to add an interesting detail to the outfit.

Hopefully, you all have a wonderful week!

Musta takki  (4).jpg
Musta takki  (14).jpg
Musta takki 2.jpg
Musta takki  (11).jpg
Musta takki  (17).jpg
Musta takki  (19).jpg

Coat - Zara / Cashmir knit - Marks & Spencer / Pants - Zara / Shoes - Aldo / Hat - GinaTricot