Strolling streets dressed in beige

Strolling street in dressed in beige and admiring the colors of nature

Beige outfit girl walking street.jpg

Last few weeks it has been the most beautiful weather outside, and it is getting a bit colder already. That means that it is time to take out my favorite winter coat from the closet. I think I talked about this beautiful Filippa K wool coat before last year when I bought it. Such a classic piece and so timeless. This coat goes with everything during the fall and winter. All summer head to toe beige outfit was a big trend, and I still want to continue wearing this trend, but with a fall twist. I added a little bit of black to the outfit. Black polo knit makes this outfit a little bit sharper and perfect for colder fall days.

Fin: Viime viikkoina sää on ollut todella kaunis ja mennyt huomattavasti kylmemmäksi. Tämä on merkinnyt sitä että on ollut aika kaivaa kaapista suosikki talvitakkini esille. Luulen että hehkutin tätä takki jo viime vuonna kun ostin sen. Todellinen klassikko ja niin ajaton, sopii kaiken kanssa syksyllä ja talvella. Kesällä oli suuresti muodissa päästä varpaisiin beige asu ja olen halunnut jatkaa tätä trendiä, nyt myös syksyllä mutta pienellä twistillä. Lisäsin beigen yläosan sijasta asuun mustan pooloneulee. Musta pooloneule tuo asuun särmää ja sopii hyvin lämmikkeeksi kylmeneviin syyspäiviin.

Beige coat outfit girl photo 2.jpg
Beige coat outfit girl photo.jpg
Beige coat outfit girl photo 3.jpg
Beige coat outfit girl photo 4.jpg
Beige coat outfit girl photo 5.jpg
Beige coat outfit girl photo 7.jpg

Coat - Filippa K (old) / Poloknit - Zara / Trousers - Mango (old) / Heels - Mango / Ring - Thomas Sabo

Xoxo Viivi