February wish list

February wish list

Hei rakkaat lukijat. Alkanut vuosi on pitänyt paljon muutoksia sisällään ja kaiken muun hulinan ympärillä olen kaivannut vaatekaapiltani äärimmäistä helppoutta ja yksikertaisuutta. Kuluneen alkuvuoden ja viimeisen kuukauden olen himoinnut klasikko tuotteita, yksinkertaisia asukokonaisuuksia, selkeitä linjoja sekä mustan ja valkoisen eri yhditelmiä. Ostin Zarasta aivan ihanan pehmeän valkoisen neuleen joka on ollut täydellinen niin arjessa suorien housujen kuin hameidenkin kanssa sekä pitänyt lämpimänä kylmillä keleillä. Olen myös jo pidemmä aikaan haaveillut kunnon housupuvun ostamisesta, mutta ehkä vielä joku päivä raaskin käytää rahani tähän klassikkoon. Suosikki merkkieni parhaimmat löydöt tässä kuussa ovat Filippa K tumman sininen kietaisu hame joka on täydellinen toimistoon ja juhliin sekä Teb Bakerin tummansininen mekko jossa ihanana yksityiskohtana ruusukullattu vetoketju. Ihanan inspiroivaa loppuviikkoa ja motivaatiota kaikkeen tekemiseen teille!

Hi dear readers. The beginning of the year has kept a lot of chances inside it and within around all hassle I've had, I have wanted to my wardrobe to be super easy and straightforward. During the beginning of the year and the last month, I've desired classic pieces, simple outfits, clear lines, as well as different combinations of black and white. I bought a very soft white knit from Zara that has been perfect in everyday life with straight trousers as well as skirts and kept me warm in those cold days. I have also already for a long time been dreaming about buying a decent trouser suit, but maybe someday I dare to use my money on these ultimate classic pieces. My favorite finds from my favorite brands were on this month; Filippa K's dark blue wrap skirt that is perfect for the office and party as well as the Ted Baker's dark blue dress with lovely rose-zipped zipper detail. Wonderfully exciting end of the week and motivation to do everything for you!

February wish list.jpg