Casual friday?

Just Casual Friday?

Casual friday outfit (1 of 1).jpg

Hei, rakkaat lukijat! Viikko lähenee loppuaan ja perjantai pöyrähtää päälle. Monilla työpaikkoilla perjantai on casual friday pukeutumisen aikaa ja kiva näin. Tällöin pääsee kokeilemaan omaa tyyliä ja olemaan vapaammin. Oma asuni ei ole kaikkein rennoin mutta maailman yksinkertaisin, kiva neule ja mustat suorat housut ovat helppo yhdistelmä päiville kun ei keksi mitään muuta päälle laitettavaa. Olisin voinut valita asuun matalapohjaiset kengät, mutta haluan kuitenkin pysyä tyylilleni uskollisena joten korkokengät siis.

Oma viikonloppuni menee niin töiden kuin erilaisten tapahtumien merkeissä. Lauantai tulee olemaan työn täyteinen, myös blogin puolelle on tulossa isompia postauksia joiden kirjoittamiseen menee hieman tavallista enemmän aikaa. Sunnuntaina on ensimmäiset babyshowerit joihin olen ikinä osallistunut, jännittävää mutta hauskaa. On erikoista huomata että on jo siinä iässä että ystävät saavat lapsia. Sunnuntaille on myös jo sovittuna kuvailu treffit rakkaan ystävän kanssa ja illalle Oscar gaalan seurailua parhaassa seurassa. Aika tavallinen vklp minulle, aina menossa.

Ihanaa viikonloppua kaikille! Olisi kiva kuulla millaisia suunnitelmia teillä on tulevalle viikonlopulle?

Casual friday outfit (6 of 24).jpg
Casual friday outfit (2 of 24).jpg

Hey, dear readers! The week is coming to an end, and Friday is on its way. In many workplaces, Friday is time for "casual Friday"; dressing down and more creative outfits. You can experiment with your style a little bit more and be freer. My own clothes are not the most relaxed, but it is the simplest combination ever. Nice knit and black straight trousers are a comfortable combination for days when there's nothing to put on. I would have chosen low-heeled shoes, but I still wanted to keep loyal to my style, so I went with high heels.

My weekend is already fully booked for work and events. Saturday will be full of work, and I also have deeper/longer blog posts coming up soon that take a little bit more time writing than usual. On Sunday is the first baby shower which I have ever taken part in. It will be exciting and fun, but it is weird to notice that you are at the age that your friends will begin to have children. On Sunday, I have already agreed to have a photo shoot date with a dear friend and the evening I am going to be spent it watching the Oscar gala with the best company. Pretty ordinary weekend for me, always going somewhere.

I hope you weekend is going to be nice. I would love to hear, what plans do you have for the up coming weekend?

Casual friday outfit (13 of 24).jpg
Casual friday outfit (9 of 24).jpg
Casual friday outfit (16 of 24).jpg
Casual friday outfit (20 of 24).jpg
Casual friday outfit (1 of 24).jpg

Knit - Zara / Trousers - Zara / Shoes - Mango / Bracelet - Thomas Sabo