Neutral tones

Neutral tones all day long

Camel coat (27).jpg

Hei, se on maanantai, uudet kujeet mutta samat vanhat kuteet. Jos pitäisi valita kuukauden käytetyimmät vaatteet ne kaikki löytyisi päältäni tässä asussa. Kuluneiden viikkojen aikana olen turvautunut neuleisiin, kuten yhteen suosikkiini mustaan poolokauluksiseen neuleeseen, sekä ruutuhousuihin ja ihanaan kamelin väriseen villakangas takkiin, yhdistellen niitä eri tavalla. Olen huomannut olevani pukeutujana sellainen joka tykästyy johonkin kivan vaatteeseen ja käytän sitä viikon pari lähes putkeen kunnes vaihdan johonkin toiseen vaatekappaleeseen. On hauskaa yrittää yhdistellä samaa vaatekappaletta usealla eri tavalla eri asukokonaisuuksiin. Pyrin kuitenkin aina siihene että asukokonaisuudessa säilyisi yhtenäinen linja, saman sävyisiä värit eikä liian monia kuoseja jotka ovat ristiriidassa keskenään. Yhdistelmä musta-harmaa-nude on mielestäni hauska, mutta samalla erilainen. Tässä asussa se toimii hyvin vai mitä olette mieltä?

ruskeatakki-2.jpg
Camel coat (10).jpg

Hey, it's Monday, new week but same old clothes. If I had to choose the most used pieces of clothes this month, they would all be found in this outfit. During the past few weeks, I have repentantly used black turtle neck knit and knitwear as generally, as well as checks trousers and a beautiful camel-colored woolen coat, combining them in different ways. I have noticed that when I like some pieces of clothing, I tend to use it a couple of weeks, almost on loop until I switch to a different garment. It's fun to try combining the same piece of clothing in different ways into different outfits. However, I always strive to keep a solid line, such as colors of the same tone and not too many patterns that conflict with each other. The combination of black-gray-nude is, in my opinion, fun, but different at the same time. In this outfit, it does work well or what do you think?

Camel coat (18).jpg
Camel coat (15).jpg
Camel coat (5).jpg
Camel coat (19).jpg
ruskeatakki.jpg

Coat - “Handmade” / Polo knit - Zara / Pants - Zara / Shoes - Dinsko / Bag - Anna Field / Watch - Thomas Sabo