Jeans and leopard print

Jeans and leopard print

Windy day (26 of 47).jpg

Hei, ihanat lukijani, perjantai on täällä taas ja kiireinen viikko takana. Nyt on kuitenkin hetki uusille asukuville. Omassa vaatekaapissani on muutama luottovaate, joihin pukeudun aina kun “ei ole mitään päälle pantavaa” tai haluan luoda asukokonaisuuden nopeasti. Luottovaatteet tuovat turvaa ja toimivat aina asussa kuin asussa. Ne ovat kiireisten aamujen pelastajia. Yksi luottovaatteistani on siniset farkut, jotka istuvat täydellisesti. Varmasti jokaisen vaatekaapista löytyy juuri ne oikeat farkut, jotka toimivat kaiken kanssa. Farkut on helppo yhdistellä arjessa erilaisiksi asukokonaisuuksiksi ja vain mielikuvitus on rajana.

Ihanaa loppuviikkoa kaikille!

Hi, my lovely readers, Friday is here again and a busy week behind. Now, however, there is a moment for the new outfit photos. In my own wardrobe, there are a few key pieces that I will always be a good option when “there is nothing wear,” or I want to create an outfit quickly. These key pieces are a safe option that will work with every outfit. They are rescuers of busy mornings. One of the key pieces for me is blue jeans that sit perfectly in every right place. I think that everybody should own one pair of jeans like that. Jeans are easy to combine into different outfits in everyday life, and only imagination is the limit.

Have a lovely weekend!

Windy day (47 of 47).jpg
Windy day (42 of 47).jpg
Windy day (25 of 47).jpg
Windy day (40 of 47).jpg
Windy day (31 of 47).jpg
Windy day (44 of 47).jpg

Coat - Zara / Shirt - GinaTricot / Jeans - Zara / Shoes - Zara / Bag - Zara / Bracelet - Thomas Sabo