March wish list

March wish list

Hei. Kevät on vihdoin täällä. Ulkona voi jo pitää kevyempiä takkeja sekä tennareita. Lumen sulamisen ja lämmön lisäksi yksi selvä kevään merkki on, pastelli sävyt. Tänä keväänä pastellisävyt ovat vallanneet klassikko housupuvun. Housupuku pastelli sävyssä tai kirkkaissa väreissä on kevään suurimpia hittejä, johon olen itsekin rakastunut. Koko maaliskuun metsästin itselleni täydellisen mallista ja sävyistä housupukua. Vihdoin viime viikolla löysin sen täydellisen kappaleen. Tulen esittelemään sen myöhemmin teille, mutta kokosin muutamia kuukauden suosikkeja inspiraatio kollaasiin. Mitä olette mieltä housupuvusta pastellis sävyissä, todellinen kevään hitti vai huti?

Aurinkoista päivää ja ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!

Hey. Spring is finally here. Now is time to wear spring jackets and sneakers outdoors. In addition to snow melting and the sun shining, one clear sign of spring is pastel colors. This spring, pastel shades have captured the classic pantsuit. Pantsuit in pastel shades or bright colors is the biggest hit of this spring, which I am in love with myself. The whole March, I were looking for the suit in perfect shape and color. Last week I found it. I'll show it later to you, but for now, I gathered some of my monthly favorites for inspiration to you. What do you think of a pantsuit in a pastel shade, a real spring hit or a hut?

Have a sunny day and an excellent start to the week!

March wish list.jpg