The Spring Coat

The spring coat and what is happening in my life

Nude coat (1 of 29).jpg

Heissan ja ihanaa kevään alkua. En ole kovin paljon jakanut kuulumisiani tänne blogin puolelle mutta ajattelin nyt höpötellä teille

Istun tällä hetkellä sängylläni ja silmäilen toisella silmällä Frendejä. Koko päivän on paistanut ihana aurinko ja ulkona on ollut täydellinen sää. Olen super iloinen tällä hetkellä, että vihdoin on lämmintä ja aurinkoista sillä kevät on ehdottomasti suosikki vuoden aikani (syksyn jälkeen). Mikä sen parempaa kuin kaivaa kaapista kevät vaatteet esille ja päästä vihdoin käyttämään niitä. Olen myös inspiroitunut monista ihanista uusista trendeistä ja pohtinut vaatekaapin päivittämistä. Muutama kuukausi sitten löysin alesta Filippa K vaalean villakangas takin johon olen täysin rakastunut. Vaalea sävy on täydellinen kevääseen ja olenkin käyttänyt tätä lähes päivittäin.

Blogin ja töiden suhteen tällä hetkellä vallitsee muutenkin hyvä inspiraatio ja pää on täynnä kaikkia ihania ideoita, joita odotan innolla päästä toteuttamaan. Tällä hetkellä aikani ei kuitenkaan riitä kaikkeen. Vaikka olen motivoitunut koulun ja töiden suhteen on kuluva kevät todella stressaava, sillä tuntuu että työt eivät tekemälläkään lopu. Työpaikalla on tällä hetkellä paljon uuttaa opittavaa ja vaikka rakastan itseni haastamista käy se välillä raskaaksi. Työhaasteiden lisäksi yritän keskittyä todella moneen asiaan. Tällä hetkellä minulla on töiden lisäksi koulu jossa pitää keskittyä tentteihin ja lisäksi yritän lukea vielä pääsykokeisiin. Olisi myös ihana päivittää tätä blogia aktiivisemmin.

Kun tekemistä on kahden ihmisen edestä, tuntuu että aina kun panostaa yhteen asiaan muut asiat kärsivät ja se on alkanut stressaamaan jonkun verran. Haluaisin tehdä niin monia asioita samaan aikaan ja mahdollisimman hyvin, mutta ihmisellä on kuitenkin vain 24 tuntia vuorokaudessa jotka eivät tunnu riittävän mihinkään. Kaiken tämän kiireen ja stressin takia olen huomannut että omaan hyvinvointiini panostaminen on jäänyt taka-alalle, vaikka sen tulisi olla tärkein asia. Olen jo kerran aikaisemmin ollut lähellä loppuun palamista ja tiedän missä omat jaksamisen rajani menevät, joten nyt otan välillä vähän rennommin. Kaikkea ei tarvitse tehdä nyt ja heti. Näiden pohdintojen myötä suuntaan pääsiäislomalle ja palailen arjen askareisiin ensi viikolla.

Rentouttavaa ja ihanaa pääsiäistä rakkaat lukijat ja jaksamista arjen haasteisiin!

Nude coat (8 of 29).jpg

Hello and what a lovely start to the spring. I have not shared much of my thoughts lately here on the blog side, so what better time than now.

I am sitting on my bed at the moment and watching Friends. Throughout the day the sun has shone, and the weather has been perfect. I am super happy at the moment that finally it is warmer and sunnier. Spring is definitely my favorite time of the year (after the fall). What's better than taking out the spring clothes and finally getting to use them. I am also inspired by many beautiful new trends and thought about updating the wardrobe. A few months ago I found from the sale this Filippa K light beige wool coat which I absolutely love. The light shade is perfect for spring, and I've been using it almost daily.

At the moment, I am super inspired about all the new ideas and thoughts that I have for this spring and summer for the blog and my social media channel. I am looking forward to getting to fulfill those. At the moment, however, I don't have time fore those because I have so much more thing to do. Although I am motivated about school and work, I am also really stressed because I feel that there is too much stuff going on at work. There is a lot to learn at the workplace, and while I love to challenge myself, it sometimes gets heavy. In addition to work challenges, I try to focus on a school and all the exams. Top of all that I try to read to the entrance exam. It would also be wonderful to update this blog more actively. So I am basically doing two persons jobs at the moment.

When it comes to doing things, it seems like every time you invest in one thing, other things suffer, and it has started to stress me out. I would like to do so many things at the same time and as good as possible, but there are only 24 hours in a day which does not seem to be enough. Due to all of this rush and stress I have noticed that my own well-being has fallen in the background, even though it should be the most important thing. I have already once before been close to burnout, and I know where my limits go.

So I have decided to take it an easy little bit more and relax. You don´t need to do everything now. Therefore I am going to relax more in these Easter holidays and returning to everyday chores next week.

Relaxing and wonderful Easter to you all!

Nude coat (21 of 29).jpg
Nude coat (10 of 29).jpg
Nude coat (13 of 29).jpg
Nude coat (27 of 29).jpg

Coat - Filippa K / Shirt - Mango (old) / Jeans - Neuw / Shoes - Zara (old)