Striped dress

Striped dress

black and white dress (3 of 13).jpg

Kevään myötä löydän itseni yhä useammin pukeutumassa mekkoihin tai hameisiin. Toimisto pukeutumiseen sopivat parhaiten ne mallit jotka ovat polvipituisia, peittävästä kankaasta ja hillittyjä kuoseiltaan. Musta ja valkoinen ovat turvallisia värejä, mutta yhdistettynä raidoiksi tulee koko asusta mielenkiintoisempi. Kun mekko on itsessään peittävä ei se tarvitse parikseen välttämättä blazeriä tai sukkahousuja. Viimeistelin asun tämän hetken lempi takillani, tuomaan asuun vähä raikkautta, sillä musta takki olisi ollut liian raskas. Lisää mielenkiintoa asuun saa vaihtoehtoisesti valitsemalla kirkkaan väriset asusteet, kuten kevään hitti värin mukaisesti keltaiset tai punaiset.

With spring, I find myself getting dressed in dresses or skirts more and more often. For office atmosphere, best-suited dresses are knee-length models, made with covering fabric and without loud patterns. Black and white are safe colors, but combined them together with stripes will make the entire outfit more interesting. When the dress itself is more covering, it does not necessarily need to be paired with blazer or tights. I finished the outfit with a light cream coat (that I absolutely adore) bringing a little freshness to the outfit because the black jacket would have been too heavy. Alternatively, you can make the outfit more interest be choosing brightly colored accessories, such as the spring hit color yellow or red to go with the dress.

black and white dress (12 of 13).jpg
black and white dress (5 of 13).jpg
black and white dress (6 of 13).jpg
black and white dress (1 of 13).jpg
black and white dress (9 of 13).jpg

Coat - Filippa K / Dress - VeroModa / Shoes - Mango