Most classic combo ever - White shirt and blazer

White shirt and blazer

Oodi (23 of 39).jpg

Toimisto pukeutumisen kulmakiviä on ehdottomasti jakku. Itselläni on vuosien varrella kertynyt useampikin kappale jakkuja eri väreissä ja malleissa. Tämä kuvastaa hyvin sitä kuinka monipuolinen vaatekappale jakku on. Se on helppo yhdistää moniin eri asukokonaisuuksiin, niin vapaa-ajalla kuin työpaikallakin. Työpäivän ajaksi jakun pukeminen mekon tai paidan kanssa tuo asuun ryhtiä. Juhlissa jakkua voi käyttää itsenäisesti ns. yläosana tai statement kappaleena asukokonaisuudessa. Tapoja yhdistellä jakku on niin monta kuin on käyttäjiäkin. Yksi omista suosikki jakuistani on tämä Zarasta vuosi sitten ostettu vaaleanharmaa jakku, joka on malliltaan rennompi. Vaaleanharmaa väri on sopivan neutraali joka päiväiseen käyttöön mutta ei ole yhtä raskas ja virallinen, kuin musta tai tumman sininen. Yleisin tapa itselläni on yhdistää jakku valkoisen kauluspaidan kanssa, jolloin syntyy ihanan ajaton ja raikas kokonaisuus.

The cornerstone of the office dressing is definitely the blazer. Over the years, I have acquired many pieces in different colors and designs. This is a good reflection of how versatile the garment is. It's easy to combine in many different outfits for both leisure and workplace. For working days, dressing a blazer with dress or shirt will make the whole outfit more conservative. Outside work blazer can work as a statement piece in parties. There are so many ways to wear a blazer as there are users. One of my favorite blazers is this light gray one that I bought from Zara a year ago. The light gray color is neutral enough for daily use, but not as formal as black or dark blue. The most common way for me is to combine the blazer with a white collar shirt, creating a wonderfully timeless and fresh look.

Oodi (1 of 39).jpg
Oodi (4 of 39).jpg
Oodi (6 of 39).jpg
Oodi (19 of 39).jpg
Oodi (28 of 39).jpg
Oodi (36 of 39).jpg
Oodi (35 of 39).jpg

Blazer - Zara / Trousers - Zara / Shirt - Zara / Shoes - Mango / Bracelet - Thomas Sabo