April Wish List - The Yellow dress

April wish list - Yellow dress

Tämän sesongin yksi kuumimmista väreistä on keltainen kaikissa sen eri sävyissä, niin sinapin keltaisena, kuin vaalean keltaisenakin. Säiden lämmetessä ja kesää kohti mentäessä kukkamekot ovat vallanneet kaupat ja kadut. Inspiroidun eräs päivä todella paljon, kun näin kadulla nuoren naisen pitkässä Zaran maksimekossa ja nahkatakissa. Oikeasti mikä täydellinen yhdistelmä, hempeä kukkamekko saa kontrastia nahkatakista mutta samalla asukokonaisuus on keväinen. Kylmempinä päivinä takki pitää tarpeeksi lämpimänä. Vaihtoehtoisesti kukkamekon voi helposti yhdistää vaalean trenssiin, jolloin asu on helpommin pukea osaksi toimisto tyyliä. Kokosin alle muutamia tämän hetken suosikkejani keltaisista kukkamekoista.

One of the hottest colors of this season is yellow in all its different shades, from mustard yellow to light yellow. As the days get warming up and the summer approaches, flower dresses have taken over the shops and streets. A got so inspired another day when I saw a young woman wearing a long Zara floral maxi dress and a leather jacket on the street. Really what a perfect combination, the beautiful flower dress will contrast the leather jacket, but at the same time the outfit is springy. On colder days, the coat also keeps you warm enough. Alternatively, a floral dress can easily be combined with a light beige trench coat, making it easier to dress as part of an office style. I gathered a few of my current favorites for yellow flower dresses below.

Wish list  April Yellow dress