I'm barbie girl in the business world

Barbie girl in pantsuit

Barbie suit (1 of 18).jpg

Kevään ehdottomasti suurin trendi on joka vuosi pastelli sävyt. Tänä vuonna pastelli sävyt ovat hypänneet myös housupukuihin. Mikä tämän ihanampaa, sillä nyt ei tarvitse enää tyytyä vain mustiin tai tumman sinisiin asukokonaisuuksiin. Kaikille työpaikoille kirkas housupuku ei ole sovelias, mutta niille joilla etiketti sallii, suosittelen kokeilemaan. Saatat jopa ihastua näihin ihaniin väreihin, jonka jälkeen paluuta ei ole. Vaaleapunainen on haastava väri, sillä se vaatii kantajaltaan rohkeutta pukeutua siihen. Vaaleanpunainen tarvitsee parikseen neutraaleja sävyjä kuten valkoista tai mustaa, jotta asukokonaisuudesta ei tule liian räikeä. Itse yhdistin housupuvun valkoisen narutopin ja mustien korkokenkien kanssa. Valkoinen raikastaa ja tekee asusta hillitymmän. Omasta mielestäni kaikkein herkullisimpia värejä housupuvuissa ovat juuri nyt vaaleanpunainen tai mintun vihreä. Käy myös kurkkaamassa täältä lisää vinkkejä ihanista pastelli sävyisistä housupuvuista.

In the spring, the most significant trend every spring is pastel colors. This year, pastel colors have also jumped into pantsuits. Is there anything more wonderful than this, I don´t think so. Now there's no need to just settle for black or dark blue outfits. For all workplaces, a bright pants suit is not appropriate, but for those whose etiquette allows it, I recommend trying it. You may even fall love with these beautiful colors, after which there is no return back to dull colors. Head to toe pink outfit is challenging, as it requires courage to wear it. Pink need to be paired with neutral shades such as white or black to make the outfit more balanced. I combined the suit with a white tank top and black high heels. In my opinion, the most delicious colors in pantsuit are now pink or mint green. Check out more tips on lovely pastel-colored pantsuits here.

Barbie suit (7 of 18).jpg
Barbie suit (18 of 18).jpg
Barbie suit (2 of 18).jpg
Barbie suit (11 of 18).jpg

Blazer - Zara / Trousers - Zara / Shoes - Mango / Bracelet - Thomas Sabo