White Trousers

Start of the summer and white trousers

Relax white outfit (8).jpg

Valkoiset housut ovat minulle selvä kevään ja kesän merkki. Kun säät lämpenevät ja aurinko alkaa paistamaan korkeammalta, alan kaipaamaan vaaleampia sävyjä vaatteissani. Valkoiset housut ovat ihania, mutta samalla niin arkoja likaantumaan. Talvella vierastan käyttää valkoisia housuja, sillä liitän ne automaattisesti mielessäni kesään. Hyvällä stailauksella valkoiset housut ovat kuitenkin mitä parhain kesäinen vaatekappale. Koko valkoisen asun sijasta, yhdistin valkoiset housut ja topin mustaan blazeriin, tuomaan asuun syvyyttä. Valkoinen ja musta on muutenkin klassinen yhdistelmä, joka toimii aina. Rennon arkinen asu kaipasi parikseen rennot kengät, joten valitsin valkoiset tennarit.

White pants are a clear sign of spring and summer for me. When the weather gets warmer, and the sun starts to rises higher, I tend to gravitate towards the lighter colors in my clothes. White pants are lovely, but at the same time so sensitive to get dirty. In winter, wearing white pants feels weird because I automatically associate them with summer in my head. With the right style, however, white pants are the best summer piece. Instead of the whole white outfit, I combined the white trousers and top with the black blazer, bringing the depth of the outfit. White and black is the classic combination that always works. The casual outfit needed a pair of casual shoes, so I chose white sneakers.

Relax white outfit (5).jpg
Relax white outfit (6).jpg
Relax white outfit (9).jpg
Relax white outfit (10).jpg
Relax white outfit (12).jpg
Relax white outfit (1).jpg

Blazer - Nakd / Shirt - Seppälä / Trousers - Nelly / Shoes - DinSko