May/June wish list

MAy/JUne wish list + Dreaming About Black clothes

Toukokuu meni, kesäkuu meni ja nyt ollaankin jo heinäkuun puolella. Aika on taas mennyt niin nopeasti ja samalla huomaan vaatekaapissani palaavani niihin luottotuotteisiin yhä uudelleen ja uudelleen. Kuluneiden kuukausien aikana varsinkin silloin kuin tuntuu ettei ole mitään päälle laitettavaa, turvautuu omiin luottovaatteisiin. Kesäisin rakastan käyttää mekkoja (josta puhuin jo viime postauksessa) ja hameita sillä ne on niin helppoja valintoja. Kuluneiden kuukausien aikana olen inspiroitunut todellapa paljon mustasta ja valkoisesta, sekä mustavalkoisista kuoseista. Esimerkiksi mustavalkoinen pallo kuosi on ollut paljon käytössä, ja se on vielä super trendikäs.

Monilta eri merkeiltä löytyy tällä hetkellä paljon ihania mekkoja, oma suosikkini on kuitenkin Selected Femmen raidallinen mekko. Mangossa ja Zarassa on myös ollut paljon ihania mekkoja, erityisesti todella kauniita pellava mekkoja. Vero Modan valikoimasta huomasin ihanan raidallisen hameen. Mustavalkoraidallinen on helppo yhdistää monen eri paidan kanssa, eri asukokonaisuuksiksi. Myös sandaalit houkuttelevat minua koko ajan. Korolliset sandaalit tuovat heti asuun vähän ryhtiä, mutta ovat silti tarpeeksi rennot vain pujauttaa jalkaan, täydellinen valinta rennon toimistomekon kanssa. Yksi kuukauden suurimpia himonkohteita on kuitenkin ollut Zaran jättisuuri olkalaukku. Oi miten täydellinen se on toimistolle ja sen jälkeen suoraan rannalle. Kaiken tarvittavan saa mukaansa. Kaiken lisäksi aidosta nahkasta tehty laukku on sopivan värinen.

Inspiroivaa alkuviikkoa teille ihanat lukijani!

May has gone, June went by, and now we are already in July. Time has gone by so quickly, and at the same time, I see myself relying on my go-to clothes over and over again. Over the past few months, especially when it seems that there is nothing to put on top, it is easy to go with the things that you know are working. In the summer I love to wear dresses (which I was talking about in the last post) and skirts because they are so easy choices. Lately, I've been inspired a lot of by black and white colors as well as black and white pattern. For example, a black and white polka dot pattern has been in great use, and it is still super trendy also.

There are a lot of gorgeous dresses in stores right now, but my favorite one right now is the striped dress by Selected Femme. Mango and Zara also have a lot of lovely dresses, especially gorgeous linen dresses. From Vero Moda's selection, I noticed this beautiful striped skirt. Black and white stripes are easy to combine with many different shirts, to great different outfits. Sandals also attract me all the time now when it is warmer outside. Heeled sandals instantly bring a little posture to your outfit, but they are still relaxed enough to just slip on. So the perfect choice with a relaxed office dress. However, one of the biggest lust for the past month has been Zara's big shoulder bag. Oh, how great it would be for the office, and then, right after work going to the beach. It would fit everything you need. Also, because it is genuine leather, the quality and color are excellent.

An inspiring week for you, my lovely reader!

MayJune wish list.jpg