My 5 favorite fashion trends spring/summer 2019

My 5 favorite fashion trends spring/summer 2019

Kulunut kevät ja kesä ovat olleet raikkaiden värien ja kuosien aikaa, mutta muotinäytöksissä on nähty myös monia muita trendejä. Erilaiset eläinprintit, pyöräily shortsit sekä neonvärit, ovat jatkaneet kulkuaan viime sesongista lähtien. Sesongin uusia trendejä ovat olleet mm: pallokuosi, hapsut ja röyhelöt, joita näkyi mm. Oscar De La Rentan ja Marc Jacobsin näytöksissä. Tyttömäisten vivahteiden ohella trendeissä on vahvasti näkynyt retro vaikutteet, niin neon väreissä kuin paluun tehneessä solmuvärjäyksessä, jota näkyi mm Cakvin Kleinin näytöslavalla. Vastapainona näille trendeille, esillä ollut myös neutraalit värit ja luonnonmateriaalit sekä käytännöllisyys. Haalari on sesongin vaatteista se juttu, juuri nyt. Nuden eri sävyt ovat olleet myös vahvasti esillä mm Max Maran, Burberryn ja Tom Fordin näytöksissä. Näytöslavoilta kauppoihin neutraalien värien lisäksi, on siirtynyt pellava, joka on sesongin eniten käytetyin materiaali.

Trendejä on taas ollut jokaiseen makuun, joten kaikille varmasti löytyy omat suosikkinsa. Kokosin omat sesongin suosikki trendini tähän ja kaiken lisäksi ne on kaikki sopivia toimistolle. Tämän sesongin omat suosikki trendini keväällä/kesällä 2019 ovat:

The past spring and summer have been moment for bright colors and patterns, but many other fashion trends have aslo been seen in fashion shows. Animal prints, cycling shorts, and neon colors have been stayed trendy from since last season. New trends for this season have been: polka dot, fringe, and ruffles witch were seen in Oscar De La Renta and Marc Jacobs catwalks. In addition to the girly nuances, the retro influences have been strongly in the surface, both neon colors and in the returning tie knot dying that appeared on the Calvin Klein runway. In contrast to these trends in this season, neutral colors and natural materials, as well as practicality, have been featured. Overalls are this season it thing. Different shades of nude were heavily featured on the shows like Max Mara, Burberry and Tom Ford. From runways to shops in addition to neutral colors, linen is the most commonly used material this season.

There has been trends for every taste this season again, so everyone will definitely find their own favorites. I gathered my own season's favorite trend here and, besides, they are all suitable for the office. This are my favorite trend in spring/summer 2019:

SpringSummer 2019 trends.jpg

Housupuku on yksi tärkeimmistä toimistopukeutumisen kulmakivistä. Tänä keväänä/kesänä housupuvut ovat myös olleet todella paljon esillä. Housupuvut nousivat uuteen valoon mitä ihanimmissa ja raikkaissa pastilli sävyissä, monissa eri muotinäytöksissä. Jos tavallinen musta housupuku tuntuu jo tylsältä vaistoehdolta, on aika vaihtaa raikkaampiin väreihin. Ehdit vielä nappaamaan oman väripilkkusi alennus myyneistä, loppukesäksi toimistolle. Itse rakastuin kuluneen kevään aikana vaaleanpunaiseen väriin housupuvuissa. Paras puoli värikkäissä housupuvuissa on se, että niiden yhdistäminen arkeen on mitä helpointa. Värikkään asun saa pidettyä raikkaana yhdistämällä sen valkoisen kanssa. Lisää tästä ihanasta housupuvussa voit lukea aikaisemmasta postauksestani.

The pantsuit is cornerstones of office dressing. This spring/summer, a pantsuit has also been very much on everywhere. The pantsuit rose to a new light with most pretties pastel shades in many different fashion shows. If a plain black pantsuit feels like a dull option, it's time to change to more vivid colors. You can still snatch pantsuit, in lovely bright colors, to yourself from the sale for those summer days at the office. I fell in love with pink color pantsuit this spring. The best part of colorful pantsuit is that combining them with everyday life is the easiest thing to do. Bright color pantsuit it best combined together with white. You can check my previous post about pink pantsuit for more inspiration.

SpringSummer 2019 trends 2.jpg

Nude, vaalean ruskea, beige ja kaikki ihanat laten sävyt. Jokaiselle löytyy oma beigen sävy, joka sopii omalle iholle parhaiten. Nude on klassikko väri ja tässä sesongissa se on voimakkaammin esillä kuin aikaisemmin. Nude on nyt vallannut koko asun. Tyylitietoinen yhdistää eri nuden sävyjä päästä varpaisiin muotinäytöslavojen tyyliin. Koko asu samaa sävyä voi kuitenkin tuntua liian voimakkaalta mutta yhdistelemällä toisiinsa eri nuden sävyjä, asukokonaisuus pysyy yhtenäisenä ja kuitenkin eloisana. Investoimalla beigen sävyisiin vaatekappaleisiin ne tulevat kestämään vuosia ja vuosia. Tämä trendi on kuin mitä parhain minunlaisilleni ihmisille, joka luottaa klassikkoihin. Nude on helppo yhdistää kaiken kanssa ja se toimii lähes missä vain. Itse suosin yhdistää beigen kanssa valkoista, raikastamaan asua tai mustaa jos asusta haluaa enemmän virallisen.

Nude, light brown, beige, and all lovely latte tones. Everyone can find the beige tone that is best suits your own skin. Nude is a classic color, and this season it has been on display more than before. Nude has now taken over the entire outfit. Style-conscious combines nude tones from head to toe like they do it in fashion shows. However, the whole outfit of the same shade can feel really strong, but combining different shades of beige, the outfit remains solid but yet attractive. By investing in beige-colored garments, they will last for years and years. This trend is like the best for my kind people who trust classics pieces. Beige is easy to combine with everything, and it works almost anywhere. In fact, I prefer to combine beige with white to freshen the outfit or black if I want to create, more conservative outfit.

SpringSummer 2019 trends 3.jpg

Kevät ja kesä on juhlasesongin aikaa ja se on näkynyt monilla näytös lavoilla. Mm, Frendi, Osrac de La Renta, Dior ja Viktor&Rolf toivat esille mitä upeimpia luomuksia juhlasesonkiin. Röyhelöt, pitsi, rusetit ja pallokuosi olivat vahvasti esillä. Näitä tyttömäisiä ja ihanan haavemaisia teemoja voi arki pukeutumiseen tuoda yksityiskohdissa. Esimerkiksi Ted Baker on jo vuosien ajan yhdistänyt rusetit omiin asusteisiinsa. Röyhelö hame tai pitsi toppi muuttuu toimisto kelpoiseksi pitämällä sävyt hillittyinä ja yhdistämällä asukokonaisuuteen blazerin sekä matalat kengät. Näin ollen kokonaisuus ei muutu liian juhlavaksi.

Spring and summer are festive seasons, and it has been seen in many fashion shows. Frendi, Osrac de La Renta, Dior, and Viktor & Rolf featured some of the most amazing creations of the season. Ruffles, lace, bows, and polka dot pattern were heavily featured in those shows. These girly themes can be brought into everyday life in details. Such as Ted Baker has been combining bows for years to their own accessories. A ruffled skirt or lace top becomes an office-appropriate by keeping the shades neutral and combining those with a blazer and flats. Thus, the whole outfit does not become too festive.

SpringSummer 2019 trends 4.jpg

Jos pitäisi valita kevään/kesän kuumin trendiväri, se olisi ehdottomasti keltainen. Keltainen on näkynyt niin muotinäytöksissä, kaupoissa ja kaikkialla sosiaalisessa mediassa. Rohkeimmat valitsevat keltaisen päästä varpaisiin, toiset vain asusteisiin. Keltaisesta on ollut esillä kaikki sävyt, niin vaalean keltaisesta aina auringon laskun oransseihin sävyihin. Rakastan keltaista väriä, mutta koen etten pysty pukeutumaan siihen isoina pintoina, joten luotan keltaisten asusteiden voimaan. Tylsän asukokonaisuuteen saa heti eloa keltaisilla asusteilla kuten kengillä ja laukulla. Yhdistettynä valkoisen ja beigen kanssa keltainen pääsee oikeuksiinsa ja kerää itseensä positiivista huomioita sekä antaa energiaa niin kantajalleen kuin muille.

If I needed to choose the hottest trend color this season, it would definitely be a yellow color. It has been featured in fashion shows, stores and all over social media. The bravest choose the yellow from head to toe, others just go with yellow accessories. The yellow has been seen in all shades, ranging from light yellow to sunny orange shades. I love the yellow color, but I feel I can't wear it on large surfaces, so I mostly rely on the power of yellow accessories. A boring outfit will immediately come to live with yellow shoes and a bag. Combining yellow with white and beige brings the best out of it, and bringing energy to everyone around it.

SpringSummer 2019 trends 5.jpg

Trendi, joka on jatkanut kulkuaan viime sesongista kevääseen ja kesään, on huiviprintti. Kuosi oli jo vahvasti esillä vuosi sitten, ja on ollut kaupoissa pitkään, mutta ei siltikään tunnut lopettavan kulkuaan. Huivikuosi toimii parhaiten silkkisissä ja liehuvissa materiaaleissa, joissa kuosi pääsee parhaiten esille. Huivikuosi sopii täydellisesti lämpimiin kesäpäiviin kaupunki kävelylle yhdistettynä sandaaleihin. Toimistoon sopivaksi asu muuttuu, kun vallitsee hillitymmän kuosin ja klassisen mallin. Suorat housut tai pliseerattu hame sekä yksivärinen yläosa pitää asukokonaisuuden yhtenäisenä.

The trend that has continued from last season to spring and summer is a scarf print. The print was already heavily featured a year ago and has been in stores for a long time, but it still doesn't seem to stop trending. The scarf print works best in silky and flowing materials where the design is best exposed. The scarf print is perfect for warm summer days for just strolling around the city with your sandals on. For the office, the outfit is more suitable when choosing more subtle pattern and classic design. Straight pants or a pleated skirt and a monochrome top keep the outfit classic

What are your favorite trends this season?