My favourite dress and it’s navy blue

My favourite dress…and it’s navy blue

Blue dress (1 of 19).jpg

Kesä ja mekot, oi mikä täydellinen yhdistelmä se on. Rakastan käyttää erilaisia mekkoja kesällä, lyhyitä, pitkiä, pitsisiä ja hillittyjä. Kaappini ovat täynnä takkien lisäksi mekkoja. Mekot ovat vain yksinkertainen täydellinen ratkaisu vaatevalinnoissa. Yksi luottomekkoni koko kuluneen kevään ja kesän on ollut H&M alkukeväästä ostamani mekko. Olen käyttänyt tätä sinistä mekkoa jo lukuisia kertoja. Se on sopiva niin työpäivän ajaksi toimistolle, kuin afterwork drinkeillekin. Mekon leikkaus imartelee omaa vartaloani ja istuu aivan täydellisesti. Sininen väri on hillitty, joten mekko on helppo yhdistää usealla eri tavalla. Kertokaan mikä on teidän suosikki mekkonne? Ihanaa loppuviikkoa, rakkaat lukijani.

Summer and dresses, oh what a perfect combination it is. I love to wear different dresses in summer, short, long, lacy or sleek ones. My closet is full of coats and dresses. Dresses are just the perfect solution for clothing choices. One of my go-to dresses past spring, and this summer has been a dress I bought from H&M early spring. I have used this blue dress on several times. It is suitable for both business days and after-work drinks. The cut of the dress flatters my body and fits like a glove. The blue color is composed, so the dress is easy to combine in several ways. What is your favorite dress?

Blue dress (5 of 19).jpg
Blue dress (8 of 19).jpg
Blue dress (14 of 19).jpg
Blue dress (9 of 19).jpg
Blue dress (13 of 19).jpg
Blue dress (19 of 19).jpg

Dress - H&M / Shoes - Zara / Bag - Anna Field