Pop of red

Pop of red to work

Red floral shirt

Hei, olisi taas asu postauksen vuoro. Nyt kesällä, lämpimillä säillä, on välillä haasteellista keksiä mitä laittaisi päälle, jotta ei olisi liian rento tai juhlava. Olen monesti pohtinut eri mekkojen ja paitojen pukemista, mutta ne ovat olleet liian rentoja arkikäyttöön. Yksi toimiva yhdistelmä on kuitenkin musta suorat housut (toimii aina) ja kevyt toppi/paita jonka voi tarvittaessa yhdistää blazerin kanssa. Mustat housut tekevät asusta heti paljon asiallisemman. Oman lisänsä asuun tuo punainen väri. Paidan punainen väri jatkuu niin kengissä kuin meikissäkin, jolloin kokonaisuus näyttää harkitulta ja yhtenäiseltä. Mitä olette mieltä, toimiva kokonaisuus vai ei?

Hey, it is time for outfit of the day post again. Now, in the summer, in warm weather, it is sometimes challenging to come up with an appropriate outfit that would not be too casual or festive. I've often been thinking about different dresses and shirts to put on, but they haven’t been formal enough for everyday use. However, one working combination is black trousers (always a good option) and a light top/shirt that can be combined with a blazer if needed. Black trousers make your outfit immediately more conservative. The red color adds its own twist to the outfit. The red color in the shirt continues in both shoes and make-up, making the whole look thoughtful and uniform. What do you think, yes or no?

Red floral shirt
Red floral shirt
Red heels
Red floral shirt outfit

Trench vest - Zara / Shirt - Zara / Trousers - Zara / Shoes - Zara