Hearts in my chest

Heart pattern t-shirt and pencil skirt

Heart t-shirt (17 of 38).jpg

Valkoinen t-paita on klassikko vaatekappale, mutta kuviollisena valkoinen t-paita on paljon luovempi vaihtoehto. Vierailin muutama viikko sitten Tallinnassa ja reissu päätteeksi poikkesin muutamassa kaupassa, ennen takaisin paluuta. En ostanut kovin montaa vaatetta, mutta löysin tämän ihanan sydän kuvioisen t-paidat Bershkasta.Ihastuin tähän täysin. Kuviollinen t-paita on rento, mutta yhdistämällä toimisto klassikkoon, kynähameeseen, asukokonaisuus muodostuu paljon hillitymmäksi. Tämä on täydellinen asukokonaisuus rentoihin toimisto päiviin. Mitä tykkäätte tästä t-paidasta?

The white t-shirt is a classic piece of clothing, but the patterned white t-shirt is a more creative alternative. A few weeks ago, I visited Tallinn, and at the end of the trip, I visited a few stores before returning home. I didn't buy a lot of clothes, but I found this t-shirt from Bershka. I fell in love with this. The patterned t-shirt is relaxed but combined with an office with a classic, pencil skirt; it created a more subtle outfit. That is the perfect outfit for carefree office days. What do you think about this t-shirt?

Heart t-shirt (4 of 38).jpg
Heart t-shirt (24 of 38).jpg
Heart t-shirt (13 of 38).jpg
Heart t-shirt (1 of 38).jpg
Heart t-shirt (28 of 38).jpg
Heart t-shirt (33 of 38).jpg
Heart t-shirt (23 of 38).jpg

Shirt - Bershka / Skirt - Zara / Shoes - Mango / Bracelet - Thomas Sabo