Black Jumpsuit

Jumping around the city… in jumpsuit

Black pantsuit (13 of 24).jpg

Yleensä en ole mikään haalareiden ystävä, mutta välillä on kiva kokeilla jotain erilaista. Musta haalari valkoisilla yksityiskohdilla, joten miksi ei. Tämä vaatekappale on ollut kaapissani jo pidemmän aikaa mutta en ole sitä kovin usein käyttänyt. Nyt kuitenkin haalarit ovat olleet pinnalla tämän vuoden, joten aloin pohtia miten haalarista saisi toimisto kelpoisen. Avainsana on asusteet. Hillityillä asusteilla ja luottamalla mustaan väriin, asukokonaisuudesta saa toimivan. Olkapäiden peitoksi olisi voinut heittää mustan jakun, mutta näin kesällä ajattelin että mitä turhia kun ilmankin pärjää.

Usually, I am not a friend of overalls, but sometimes it's nice to try something different. Black overalls with white details, so why not. This garment has been in my closet for a long time, but I haven't used it very often. Now, however, the overalls have been on trend this year, so I started to think about how the overalls would be suitable for the office. The keyword is accessories. With the right accessories and relying on black color, the outfit can work at the office too. It would have been possible to throw a blazer over the shoulders, but I thought because it is summer, so it is not really necessary.

Black pantsuit (15 of 24).jpg
Black pantsuit (24 of 24).jpg
Black pantsuit (10 of 24).jpg
Black pantsuit (20 of 24).jpg
Black pantsuit (21 of 24).jpg
Black pantsuit (18 of 24).jpg

Jumpsuit - Zara (last season) / Shoes - Zara / Computer bag - Anna Field / Bracelet - Kalevala