Flowing pants

How to style: Flowing Pants

Flowing pants (9 of 31).jpg

Ostin viimevuonna Zarasta mustat leveä lahkeiset housut, joita voisi luulla jopa hameeksi. Ihanan rennot arkikäyttöön, mutta välillä hieman hankalat yhdistää toimivaksi asukokonaisuudeksi joka ei näyttäisi liian rennolta. Yksi toimiva vaihtojetpo on yhdistää valkoisen topin kanssa arkena. Jos et ole huomannut niin rakastan mustaa ja valkoista, Olen viime aikoina käyttänyt todella paljon mustia alaosia ja valkoisia t-paitoja ja toppeja. Musta ja valkoinen on klassikko väri yhdistelmä, joka toimii aina ja lähes kaikissa tilanteissa. Koska mustat housut on rennommat yhdistämällä sen valkoisen yläosan kanssa asu saa heti terävyyttä joten en näytä ihan keski metsästä tullelta.

Last year I bought these wide black pants from Zara that almost goes for a skirt. Perfect for everyday usage, however, sometimes it is somewhat troubling to style them into a functional outfit that does not look too relaxed. One excellent option is to combine it with a white top came solo top. If you haven't noticed, I love black and white colors. I recently I have been wearing a lot of black bottoms and white t-shirts/tops. Black and white is a classic color combination that always works in almost every situation. Because black trousers are more relaxed, combining them with the white top makes the outfit instantly sharper. That way, it doesn't look like you just got out of bed. Black accessories are completing the outfit as almost always.

Flowing pants (3 of 31).jpg
Flowing pants (2 of 31).jpg
Flowing pants (4 of 31).jpg
Flowing pants (11 of 31).jpg
Flowing pants (27 of 31).jpg
Flowing pants (8 of 31).jpg
Flowing pants (15 of 31).jpg

Camisole top - Zara / Pants - Zara / Shoes - Mango / Computer bag - Anna Field