Styling: Checked Blazer

Styling: Checked blazer

Check blazer outfit.jpg

Have you ever been wondering how to combine checked blazer more relaxed way, it is super easy. A few days ago, I went through my wardrobe while I was cleaning. I noticed that underneath everything in the closet, I had forgotten clothes that had not been using so much. This black-and-white blazer was one of these pieces. I have not used this blazer so many times, because it always seemed to me somehow difficult to combine creatively. However, I decided to challenge myself and put the blazer to work one day. I didn't think much about the outfit. I just combined the blazer with jeans and camisole top. A casual outfit was born that suddenly became my favorite combination for a long time, and so quickly.

Fin: Muutama päivä sitten kävin vaatekaappiani läpi samalla kun siivosin. Huomasin että vaatekaapin perälle oli unohtunut vaatteita, joita ei ollut tullut paljon käytettyä. Mustavalkoruudullinen blazeri oli minulle tällainen vaatekappale. En ole tätä blazeriä montaa kertaa käyttänyt, sillä se on tuntunut itsestäni jotenkin hankalalta yhdistää luovasti. Päätin kuitenkin haastaa itseni ja laitoin blazerin yksi päivä töihin. En miettinyt asua kovinkaan paljon vaan heitin blazerin farkkujen ja topin pariksi. Syntyi arkinen asukokonaisuus, josta tuli yllättäen suosikki yhdistelmäni pitkään aikaan, ja niin helposti.

Check blazer outfit 2.jpg
Checked blazer.jpg
Checked blazer outfit.jpg

Blazer - Na-kd (old) / Camisole top - Zara / Jeans - Neuw / Shoes - Zara (old)