White dress and favorite summer shoes

White dress and favourite summer shoes

White summer dress outfit.jpg

Oh, baby, it is the last week of summer officially. It is super warm right now, and I´m happy about it because this is also my holiday week. In the summertime, I love wearing a lot of white, mainly white dresses. This short white cotton dress has been definitely the most used this summer. It is so easy and relaxes when you just want to sip coffee and stroll around the city. Even summer is almost over, I am super excited about the upcoming fall, it is my favorite time of year. I love fall clothes, layering andn all that. This fall I´m planning to update this website a little bit and focus on achieving a new goal in my job, such as learning new skills. I would like to know what your plans for the fall are?

P.s If you haven´t noticed these shoes are my most used summer shoes, they are just so adorable and Chanel like.

Oi, on viimeinen kesäviikko virallisesti. Nyt on vielä lämmintä ja se on super kiva, sillä tämä viikko on myös lomaviikkoni. Kesäisin tykkään käyttää paljon valkoista ja erityisesti valkoisia kesämekkoja. Tämä valkoinen puuvillamekko on ehdottomasti ollut kesänajan kaikkein suurimmalla käytöllä. Mekko on ihanan rento ja helppo valinta niihin päiviin kun haluaa vain pyöriä ympäri kaupunkia. Vaikka kesä on nyt melkein ohi, olen todella innoissani tulevasta syksystä, eikä vähintään siksi, että se on suosikkini kaikista vuodenajoista. Rakastan syksyvaatteita, kerrospukeutumista ja kaikkea syksyyn liittyvää. Syksyllä on myös aikaa uusille suunnitelmille ja mahdollisuuksille. Suunnittelin nyt syksyn aikana päivittää blogin ulkoasua hieman, sekä töissä keskittyä saavuttamaan uusia kykyjä. Olisi ihana kuulla, mitä teillä on suunnitelmissa tulevalle syksylle.

Ps. Jos et ole huomannut, kuvassa olevat kengät ovat kaikkein käytettyimmät kesäkenkäni: ne on vain niin ihanat ja Chanel tyyliset

White summer dress outfit2.jpg
White summer dress outfit3.jpg
White cotton summer dress.jpg
white summer dress sunglasses outfitjpg
White summer dress with sunglasses.jpg
White summer outfit.jpg

Dress - Zara / Hat - Zara / Earring - Kalevala / Sunglasses - Prego / Bag - MyEnna / Shoes - Zara