Hottest shoes this fall are...

Hottest shoes this season and they are in snake print

Hottest shoes 2019 fall.jpg

This fall, like many years before, ankle boots and a variety of different boots has been seen in fashion shows. Especially the trendy boots this season, cowboy boots, which have been on the surface since last year are seen in different patterns. Like last year, in many fashion house introduced a lot of snake printed items. Last year the snake print had taken over clothing and this year it has been featured in accessories. Indeed, many of the season's trend accessories are spiced with this snake leather pattern. Snake pattern cowboy boots combine two of the hottest accessories trends right now. I was browsing the web for some of my favorites from different price groups and found a wide variety of options. What are your preferences? I personally started craving for the Flattared suede ankle boots with snake leather detail. The shoes are part of Lena Lademan's Flattared shoe collection, which is absolutely stunning.

Fin: Tänä syksynä niin kuin monina vuosina aikaisemminkin nilkkurit ja erilaiset saappaat ovat esillä paljon. Erityisesti trendikkäät sesongin kengät cowboy saappaat, jotka ovat olleet pinnalla viime vuodesta lähtien. Viime vuoden tapaan monilla näytöslavoilla on nähty myös paljon käärmekuosia. Viime vuonna se oli vallannut vaatteet ja tänä vuonna se on noussut esille asusteissa. Monet sesongin trendi asusteista onkin maustettukin tällä käärmeennahkakuosilla. Käärmeennahkaiset cowboy bootsit siis yhdistävät kaksi tämän hetken kuuminta asustetrendiä. Selasin netistä muutamia omia suosikkejani eri hinta ryhmistä ja löysin laajan valikoiman eri vaihtoehtoja. Mitkä ovat teidän suosikkinne? Itse aloin himoitessaan Flattaredin mokkanahkaisia nilkkureita, joissa on käärmeennahka koristus. Kengät ovat osa Lena Lademanin Flattaredille suunnittelemaa kenkämallistoa, joka on kokonaisuudessaan upea.

Xoxo Viivi