Polka dots shirt + pearls

Now Trending: Polka dots shirt + Pearl Hair ACCESSORIES

Polka dot shirt (6 of 71).jpg

Few trends have been on the surface for a long time. Polka dots and peal hair accessories are one of those trends. I know I´m a little bit late for the bandwagon, but better late then never right. Actually, first I thought that the pearl hair accessories are too girly and also way too teenager, but then somehow I was turned to try these. Now I have to admit that these are actually super cute. When styling trendy pieces, I always try to combine them with something classic or neutral tone. My all-time transitional favorite pieces, camel color trench vest, is a perfect transition season. Polka dot shirt and white jeans needed something more classic within them to down ton the outfit, so the vest was a good option. I also know that skinny white jeans are controversial, other people hate those and others like them. So what do you just think about this outfit, totally trend hit or not?

Fin: On muutama trendi, jotka ovat olleet pinnalla jo pidemmän aikaa. Muutama näistä on mm, pallokuosi ja helmihius koristeet. En aluksi innostunut hiuskoristeista ollenkaan, mutta nyt olen pikkuhiljaa alkanut lämpiämään niille ja tarttunut mukaan trendiin. Aluksi ajattelin, että helmikoristeet ovat liian tyttömäiset ja teini-ikäisten juttu. Nyt minun täytyy kuitenkin myöntää, että ne ovat oikeastaan todella söpön näköisiä. Kun yhdistelee trendikkäitä vaatteita ja asusteita on helpompi yhdistää ne klassisten vaatekappaleiden kanssa, jolloin asukokonaisuus pysyy hillitympänä. Yhdistin pallopaidan valkoisten farkkujen kanssa, mutta jotta asu kaipasi silti jotain muuta. Lisäsin asuun vielä camelin värisen trenssiliivini, joka on täydellinen lisä näin sesongin vaihtuessa. Ruskea väri toi asuun myös kaivattua rauhallisuutta. Mitä oletta meiltä asusta, hitti vai huti? Ovatko valkoiset farkut teidän mieleenne vai ei, sillä ne jakavat paljon mielipiteitä?

Polka dot shirt (11 of 71).jpg
Polka dot shirt (35 of 71).jpg
Polka dot shirt (69 of 71).jpg
Polka dot shirt (7 of 71).jpg
Polka dot shirt (32 of 71).jpg
Polka dot shirt (37 of 71).jpg
Polka dot shirt (26 of 71).jpg

Vest - Zara / Shirt - NAKD / Jeans - Zara / Shoes - Zara / Bag - Zara