September wish list

September wish list

September wish list 2019.jpg

This fall, I have totally fallen in love with the simplicity and the cleanest outfits. Pair of jeans and t-shirt or black pants and a white crisp button shirt. Simple outfits are looking great when they are clean, smooth and made from good materials like silk and premium cotton. When the pieces are made with good material, they stay better for a longer time which is also good for the environment.

My favorite Nordic clothing brand, Filippa K, is the best at making long-lasting and clean-lined clothes. Last year I bought the ultimate classic winter coat. Now I have started dreaming about a basic silk tee and their classic suit. My newest brand found was Everlane, and their tote bag is perfect for everyday errands. Zara is always my go-to for more affordable options like basic shirts and coats. I bought a super classic trench coat a few weeks ago from Zara. I´m going to post an outfit with it when the weather gets colder.

I hope you will enjoy my inspiration collage of this month.

Tänä syksynä olen täysin ihastunut yksikertaisuuteen ja puhdas linjaisiin vaatteisiin. Farkut ja t-paita tai mustat suorat housut sekä valkoinen kauluspaita. Yksinkertainen asu näyttää parhaimmalta kun vaatteet ovat puhtaita, rypyttömiä ja hyvistä materiaaleista valmistettuja kuten silkistä tai laadukkaasta puuvillasta. Kun vaatteet ovat valmistettu laadukkaista materiaaleista ne myös säilyvät pidempään hyvän näköisenä ja ovat ympäristön kannalta parempi valinta.

Pohjoismainen suosikki brändini Filippa K on paras merkki pitkäkestoisia ja puhdaslinjaisia vaatteita etsiessä, Viime vuonna ostin ajattoman klassikko takin Filippa K:lta ja nyt olen alkanut haaveilemaan heidän silkki t-paidoista ja houosupuvuista. Uusin vaatemerkki löytöni on Everlane joilta löytyy myös laaja valikoima yksinkertaisia klassikko vaatteita. Everlanen tote bag on täydellinen lisä vaatekaappiin sillä se sopii kaikkien kanssa ja on arkikäyttöinen. Näiden merkkien ohella päädyn monesti Zaraan ostoksille enkä koskaan pety. Laaja valikoima edullisempia t-paitoja ja takkeja. Muutama viikko sitten tein ihanan löydön taas Zarasta ja kotiutin klassikko trenssi takin vaatekaappiini. Laitan myöhemmin kuvan takista kunhan säät hieman kylmenevät.

Toivottavasti nautitte inspiraatio kollaasista.

Xoxo, Viivi