Styling: Trench coat

Styling trench coat for fall

Trench coat fall (10 of 21).jpg

I talked a few weeks ago, how I have found a perfect trench coat for the fall. I found this coat from Zara early this fall. A trench coat is such a classic piece which is one of the cornerstones of the wardrobe. It is easy to combine together with many items. I was a long time trying to find a suitable trench coat, and when I saw this individual, I was convinced that this it. Just the right design and perfect color. This time I combined a trench coat with black straight trousers and a light blue collar shirt.

Fin: Puhuin jo aikaisemmin muutama viikko sitten, siitä kuinka olen hankkinut trenssitakin syksyä varten. Löysin tämän täydellisen yksilön Zarasta alkusyksystä. Trenssitakki on klassikko ja yksi vaatekaapin kulmakivistä, jonka ympärille on helppo luoda erilaisia asuja. Olin jo pitkään pohtinut sopivan trenssitakin ostamista ja kun näin tämän yksilön olin vakuuttunut siitä. Juuri sopiva malli ja väriltään täydellinen. Tällä kertaa yhdistin trenssitakin mustien suorien housujen ja vaaleansiniseen kauluspaitaan kanssa.

Trench coat fall (9 of 21).jpg
Trench coat fall (17 of 21).jpg
Trench coat fall (3 of 21).jpg
Trench coat fall (20 of 21).jpg
Trench coat fall (19 of 21).jpg

Trench coat - Zara / Shirt - Zara (old) / Trousers - Zara / Shoes - Mango