This fall I`m going to…

This fall I´m going to + Brown suit

Brown blazer suit with baby blue shirt (1 of 21).jpg

Hi, I haven’t written a casual post for a long time, where I am just sharing my current news. I thought now would be a good time for it. I’m currently sitting on the top floor of the library and writing. I found a beautiful corner that is enough, far away so that I can concentrate on my thoughts in peace. The libraries, by the way, have such a peaceful atmosphere and inspiration flows around many books. I think I should just come and sit to write more ofter to here or somewhere cozy coffee shop. While sitting here, I got inspired and started thinking about what I want to do now in the fall.

I’m going to write... just to write: a blog, a notebook, or just thoughts on paper with no significant purpose. It clarifies one’s own thinking and own mind. Relax and give creativity flowers.

I will be out there more… often when the working day and most of my free time is spent indoors, enjoying the outdoors, is rare. I enjoy a lot of fresh autumn days. Especially as the autumn progresses further, and the lovely colors of the fall begin to emerge, nature will flourish at its best. It’s so beautiful just to take a walk in the fresh air or run in the rainy weather.

I’m going to focus on the essentials... I continuously find myself distracted on what really needs to be done, both at work and at leisure. I’m just browsing Instagram and other apps on my phone more than required. I also use my phone a lot in the company, other people, and that is not always the best thing. So now I’m going to reduce the use of my phone and laptop for unimportant things, focus more on work and friends. Just to be more present in moments.

I’m going to take more care of my appearance... because I admit that sometimes I´m a bit lazy in this matter. Many times in my everyday work, I don´t do much makeup, quick foundation and mascara, and hair to a quick ponytail. The same applies to skincare. I wish there were one miracle product that would do all the things the same time: removing makeup, cleaning the skin, moisturizing. Until that is the case, I need to continue with many different products. After all, skincare is an essential part of self-care and is the foundation of beautiful makeup. I even booked a facial treatment, so I can get a super start to this autumn and skincare. In the end, appearance is the first thing people pay attention to. Careful makeup and hair also make me feel better and brighten up your day.

I’m going to buy less clothes... because every autumn I buy a lot of new clothes. In the fall time, there will be a lot of inspiration from all the latest trends and styles. It’s easy to slip into the habit of buying fresh clothes and try on different styles. I recently made the discoveries on my own walk-in closet and started thinking more about my buying habits. This fall I’m going to save money and nature and consider more before buying new clothes.

I’m gonna give brown a chance... although I’m always wearing black color. However, I have now recently started to become a fan off brown clothes, perhaps in part because of the fall. Brown has always before felt a bit unfamiliar to me, but now I thought maybe giving brown a chance. I can even say I was positively surprised by this outfit. The outfit is a perfect combination of light blue and brown. Ideal for autumn weather.

Brown blazer suit with baby blue shirt (3 of 21).jpg
Brown blazer suit with baby blue shirt (13 of 21).jpg

FIN: Hei, en ole pitkään aikaan kirjoittanut vapaampi muotoista postausta, jossa jaan tämän hetken kuulumisiani. Ajattelin että nyt olisi sopiva hetki siihen. Istun tällä hetkellä kirjaston ylimmässä kerroksessa kirjoittamassa. Löysin aivan ihanan nurkkauksen, joka on tarpeeksi syrjässä, jotta voin rauhassa keskittyä omiin ajatuksiini. Kirjastoissa vallitsee muutenkin ihanan rauhallinen tunnelma ja monien kirjojen ympärillä inspiraatiokin lähtee virtaamaan. Pitäisi useamminkin tulla vain istumaan ja kirjoittamaan tai lukemaan jonnekin kirjastoon tai ihanaan kahvilaan. Tästä inspiroiduin ja aloin pohtimaan asioita, joita haluan ja aion tehdä nyt syksyllä.

Aion kirjoittaa… ihan vain kirjoittaa: blogia, muistikirjaa tai vain ajatuksia paperille ilman sen suurempaa päämäärää. Selkeyttää omia ajatuksia ja tyhjentää omaa mieltä. Rentoutua ja antaa luovuuden kukkia.

Aion ulkoilla enemmän… monesti kun työpäivän ja samalla suurimman osa vapaa-ajasta tulee vietettyä sisällä sitä hommaa kaipaavansa ulkona olemista. Nautin erittäin paljon raikkaista syyspäivistä. Varsinkin kun syksy etenee pidemmälle ja ihanat ruskan värit alkavat tulla esille, luonto pääsee parhaimpaan kukoistukseensa. On niin ihanaa vain lähteä raikkaaseen ulkoilmaan kävelylle tai juoksemaan sateen ropistessa sadetakin pintaan

Aion keskittyä olennaiseen... itse huomaan jatkuvasti keskittymiseni herpaantuvani siitä mitä pitäisi oikeasti tehdä, niin töiden kuin vapaa-ajankin kohdalla. Puhelimella tulee selattua Instagramia ja muita sovelluksia jatkuvasti. Myös muiden ihmisten seurassa keskittyminen herpaantuu helposti muihin asioihin. Aionkin nyt vähentää puhelimen ja tietokoneen käyttöä epäolennaisissa asioissa, keskittyä töihin ja ystäviin enemmän. Ihan vain olemaan läsnä hetkissä enemmän.

Aion huolehtia ulkonäöstäni paremmin… sillä myönnän että olen hieman laiska tämän asian suhteen. Monesti arkena töihin en jaksa sen suuremmin meikata, nopeaa meikkivoidetta ja ripsiväriä enempää ja hiukset nopealla nutturakampauksella. Sama koskee ihonhoitoani, jossa olen välillä laiminlyönyt ihonhoito rutiinejani. Toivoisin, että olisi olemassa yksi ihmetuote, joka hoitaisi samalla meikinpoiston, ihon puhdistuksen, rasvauksen samassa. Siihen asti kun näin ei ole täytyy jatkaa monien eri tuotteiden kanssa ja palauttaa ihon hoito osaksi tärkeimpiä arki rutiineja. Sillä ihohoito on lopulta todella tärkeä osa itsestää huolehtimista ja se on pohja kauniille meikille. Olen jopa varannut kosmetologi ajan kasvohoitoon pitkästä aikaa joten saan super startin tähän syksyyn ja ihonhoitoon. Ulkonäkö on kuitenkin asia johon ihmiset ensimmäisenä kiinnittävät huomion. Huolellinen meikki sekä hiukset tekevät myös omasra fiiliksen paremman ja piristää omaa päivää.

Aion kuluttaa vähemmän vaatteita… sillä joka syksy tulee ostettu paljo uusia vaatteita. Syksyllä tulee inspiroiduttua kaikista uusista trendeistä ja tyyleistä todella paljon. On helppo lipsua ostamaan uusia vaatteita ja kokeilla eri trendejä. Olen kuitenkin viime aikoina tehnyt löytöjä omasta vaatekaapista ja todennut että ei sitä aina tarvitse ostaa uutta kokoajan. Tänä syksynä aion säästetään rahaa sekä luontoa ja pohtia vaateostoksia tarkemmin.

Aion antaa ruskealle mahdollisuuden... vaikka olen vannoutunut mustan värin käyttäjä. Olen kuitenkin nyt viime aikoina tullut jotenkin ajauduttua ruskeiden vaatteiden luokse, ehkä osittain syksyn takia. Ruskea on aina tuntunut itselle hieman vieraalta, mutta nyt ajattelin että ehkä olisi hyvä antaa ruskealle mahdollisuus. Voin jopa sanoa että yllättyin positiivisesti tämän asun kohdalla. Asu on ihan täydellinen yhdistelmä vaaleansinistä ja ruskeaa. Sopivat täydellisesti yhteen ja syksyisiin keleihin.

Brown blazer suit with baby blue shirt (10 of 21).jpg
Brown blazer suit with baby blue shirt (11 of 21).jpg
Brown blazer suit with baby blue shirt (9 of 21).jpg
Brown blazer suit with baby blue shirt (16 of 21).jpg
Brown blazer suit with baby blue shirt (20 of 21).jpg
Brown blazer suit with baby blue shirt (21 of 21).jpg

Blazer - Zara / Shirt - Zara / Skirt - H&M / Watch - Mickhael Kors / Shoes - Clarks