Tweed in the office

Wearing tweed blazer and feeling like million bucks

Chanel blazer (1 of 31).jpg

If there is one classic item, it is definitely tweed blazer, totally inspired by Chanel. I bought this tweed blazer from H&M many years ago, but I haven´t really used it at all. Last week I decided to give it a go, and I paired it with a black belt. Belted blazer style is also super trendy at this moment, but the tweed blazer makes this trend more office-appropriate. This light yellow tweed blazer combines nicely with black trousers and a belt.

Fin: Jos on yksi klassikko tuote niin tweed jakku on ehdottomasti sellainen inspiroituna Chanelista. Ostin tämän jakun monta vuotta sitten H&M mutta en ole käyttänyt tätä kovin usein. Viime viikolla päätin antaa sille mahdollisuuden ja yhdistin sen mustan vyön kanssa. Korostettu vyötärö ja jakku vyön kanssa obat tällä hetkellä myös yksi suurimmista trendeistä. Toimisto kelpoiseksi trendi muuttuu yhdistämällä klassikko tweed jakun yksinkertaisen vyön kanssa. Tämä vaalean keltainen jakku näyttää hyvältä yhdistettynä mustien housujen ja vyön kanssa.

Chanel blazer (19 of 31).jpg
Chanel blazer (9 of 31).jpg
Chanel blazer (31 of 31).jpg
Chanel blazer (7 of 31).jpg
Chanel blazer (30 of 31).jpg

Blazer - H&M (old) / Belt - GinaTricot / Top - Zara / Trousers - Seppälä (old) / Shoes - Clarks